Donut

29.01.2021

Alkuperä: Suomi

Donut on 2-vuotias reipas ja sosiaalinen kissa, joka etsii kotia yhdessä veljensä Nuggetin kanssa.

 

28.7.2023

Donut muutti omaan kotiinsa yhdessä veljensä Nuggetin kanssa.

 

21.7.2023

Donut on suloinen ja ihmisrakas kissa, joka kiipeää syliin leipomaan ja puskemaan aina kun siihen on mahdollisuus. Hän pitää huiskaleluista ja parvekkeella sekä tiskialtaassa hengaamisesta. Donut on ensimmäisenä vastassa, kun ihminen tulee kotiin.

Veljekset ovat hyvin energisiä, joten he tarvitsevat runsaasti aktivointia. Mikäli ihmisellä ei ole tarpeeksi aikaa leikittää poikia, saattavat he muun muassa nakerrella johtoja. Esimerkkejä aktivoinnista ovat herkkujen piilottaminen ja temppuradat.

Veljeksillä on positiivinen asenne elämään. He eivät juurikaan säiky mitään ääniä ja rakastavat vieraita. Pojat tulevat hyvin toimeen myös lasten kanssa. Molemmat veljekset on sisäsiistejä, heille maistuu kaikenlaiset ruokatarjoilut ja he syövät nätisti yhdessä.

Pojat on sijaiskodissa totutettu nukkumaan ilman ihmistä ja pääosin he viettävät koko yön rauhassa kunhan heitä on leikitetty illalla. Aamuisin he tulevat sänkyyn kierimään ja kehräämään.

Donutilla on ollut pidemmän aikaa silmäoireita, jotka on nyt saatu hallintaan. Tällä hetkellä silmien puhdistus ja kostutus on riittänyt pitämään silmät oireettomina. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua tarvittaessa hoitamaan silmiä, mikäli vaiva palaa takaisin. Donut antaa puhdistaa ja lääkitä silmiä kiltisti, kunhan on rauhallisempi hetki.