Donnie

Lisätty sivulle: 2008-10-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Donnie
30.11.2008 Donnie sai yhteisen kodin Doman ja Maun kanssa.

***

Kuulumisia kodista:

2.1.2009 Heippa! Kissapojat Doma, Donnie ja Mau pääsivät uuteen kotiin marraskuussa 2008 ja ovat kotiutuneet yllättävän nopeasti. Nuorimmat pojat Doma ja Donnie olivat aluksi kovin arkoja mutta nyt heistä on tullut erittäin huomionkipeitä ja ihmisrakkaita, edes vessaan en pääse aamulla yksin! Mau-herra on hieman viileämpi tapaus, mutta kun sille päälle sattuu, silittämistä saa jatkaa loputtomiin. Pojat tulevat keskenään hyvin toimeen ja välillä riittää vauhtia kun kisut juoksevat pitkin taloa huoneesta toiseen peräkanaa! Jopa siskon koira on päässyt hyviin väleihin kissojen kanssa. Nyt vain odottelemme että pojat hiukan vielä vanhenee jotta pääsevät leikattaviksi, hieman on pientä merkkailua ;) Kiitos Rekku Rescuelle näistä ihanista, vauhdikkaista veijareista!
Terv. Terhi ja pojat

****

UROS, noin 3kk (lokakuun 2008 alussa)

1.10.2008 Veljekset Dodo, Doma ja Donnie kaipaavat pian omaan kotiin, sillä ovat tällä hetkellä vanhuksella joka pitää niitä suurimman osan ajasta häkissä, eivätkä pojat pääse juoksentelemaan ja leikkimään niin kun kunnon pentujen täytyy.

Kotihoitajan mukaan Donnie on hiljainen ja rauhallinen

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.