Don

Lisätty sivulle: 2013-10-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Don
10/2013 Don sai kodin Hyvinkäältä.

***

Kuulumisia kodista:

10/2013 Tässä ensikuulumisia, Don on kotiutunut hyvin. Donilla on nyt huone jossa Don on karanteenissa. Aluksi veimme sen yöksi kylpyhuoneesen ja seuraavana päivänä veimme sen huoneeseen jossa Don on viihtynyt. Don oli aluksi vähän arka, mutta tykkää kun sitä tulee silittämään. Muut lemmikit ovat uteliaina käyneet oventakana ja Don on katsonut kiinnostuneen näköisenä ovelle jos on nähnyt vilaukselta toisen kissan kun on ollut tulossa tai menossa Donia katsomaan. Don on rauhallinen ja mukava kissa ja tulee välillä hakemaan silityksiä. Don on viihtynyt hyvin eikä pelästy enää kun tulee huoneeseen, aluksi se vähän pelkäsi eikä uskaltanut aina antaa silittää. Nyt Don tulee hakemaankin silityksiä ja kehrää. Don syö hyvin ja leikkiikin mielellään.

***

Leikattu uros, noin 6v.

6.10.2013 Don on löytökissa Tallinnan tarhalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.