Don (nyk. Love)

Lisätty sivulle: 2007-06-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Don (nyk. Love)
7/2007 DON MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

UROS, noin 3kk (heinäkuussa 2007) / Helsingissä

18.7.2007 Don on pienenpieni, isokorvainen villikko, joka kuitenkin osaa viettää nätisti yöt ihmisen vieressä sängyssä. Päivällä se käväisee samassa huoneessa isojen kissojen luona ja on osoittautunut todella rohkeaksi tutkijaksi. Kaikki kiinnostaa mutta isommat sähisevät sille päin naamaa ja ojentavat tassullakin (ei kynsiä esillä) ja se vaan menee aina uudestaan lähelle tutustumaan. Pieni rasahdus saa sen hyppimään karvat pörhällään, kunnes se hoksaa, ettei tässä mitään vaaraa ollutkaan. Ja sitten se jo ryntää jonkin muun mielenkiintoisen perään…

Mieluiten se olisi ihmisten tai muiden kissojen seurassa kuin omissa oloissaan. Huuto on suhteellisen äänekästä, jos se joutuu johonkin huoneeseen oven taakse yksin. Joten varsinkin alkuun olisi hyvä, että sille olisi omassa kodissa aikaa. Donista saisi helposti sylikissan, sillä viihtyy hyvin myös turvassa ihmisen sylissä ja tarkkailee ihmeissään. Donille maistuu kaikenlainen ruoka ja se on oppinut täysin sisäsiistiksi.

12.7.2007 Donin kaikki muut sisarukset on jo varattu, mutta Don odottaa vielä sitä omaa ihmistä.

26.6.2007 kotihoitajan kertomaa Doriksesta, Dillestä, Domista ja Donista:

Erittain silkkipehmoinen lyhyt turkki.
2 kissapoikaa- sinivolkoinen ja raidallinen,
2 kissatyttoa- sininen ja kultavarinen taplikas “leopardi”.

Kumiasennus tehdassa eli naaras-kissa ja joka vuosi synnytti pennuja.
Kuin viimeiset pennut olivat 3 viikkoset emokissa katosi eika tullutkaan takaisin- luultavasti kuoli raukka. Venalainen autoviilari ruokki orvot mutta kotiin ottaa ei saannut. Pennut elivat varastossa autopyorien valissa useimmiten yksikseen.

1,5 k ne olivat ihan kuin vanhukset-surulliset ja penseat eika osannut edes leikkia.

Tanaan ne ovat kotihoidossa ja vaikeat ajat ovat takana.
Tykkaavat leikkia ja syoda, juoksennella ja olla silitettavana- Todella hellat, rakastavat ja loistavat pennut.”

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.