Domi

Lisätty sivulle: 2009-09-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Domi
20.1.2010 DOMI MUUTTI OMAAN KOTIIN JYVÄSKYLÄÄN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.2.2010 Moi! Tässä Domi-kissan kuulumisia Jyväskylästä. Domi on asustellut meillä nyt reilun kuukauden ja täytyy sanoa, että hienosti on poika kotiutunut! Arkuus on helpottanut ja vieraitakin tullaan katsomaan, jos viitsitään päiväunilta nousta. Kissakaveri Riepun kanssa Domi on tullut toimeen alusta asti ja voin kertoa että tämä raitapaita kaksikko saa vakavallekkin tyypille hymyn huulille. Riepu on tullut meille läheisestä turvakodista kesällä 2009, joten samanlaiset taustat on pojilla. Tosin Domihan oli hyvässä kunnossa meille tullessaan, kun taas Riepu oli tikkulaiha ja muutenkin surkean näköinen leikkauksen jäljiltä. Nyt ovat molemmat komeita poikia.

Vaikka pojat touhuavatkin paljon yhdessä, leikkii Domi yksikseen välillä pitkiäkin aikoja. Välillä tuntuu, että kaikki on tälle kissapojalle uutta ja ihmeellistä. Asiaa Domilla on aina ja välillä oma mielipide tuodaan julki hyvinkin äänekkäästi, toisinaan taas riittää sievä kurnaus. Hassua on myös se, että Domi saattaa nukkua missä vaan. Riepulla on omat vakiopaikkansa, mutta Domi saattaa pötkähtää vaikka keskelle lattiaa ja nukkua siihen.

Domi pitää kovasti silittelystä ja rapsutuksista, mutta käsittely muuten on
ajoittain hankalahkoa. Kissalla on kuitenkin hyvä ja ystävällinen luonne joten ajan kanssa harjoitellaan kynsien leikkuuta ja muita perus juttuja. Ensimmäinen lääkäri reissu meni kuitenkin ihan hyvin, vaikka jännitys oli kova.

Mukana muutama kuva Domista ja Riepusta.
Terkuin Anna ja Pojat

****

LEIKATTU UROS, noin 5kk (marraskuun alussa 2009)

5.9.2009 Domi ja sen sisarukset olisivat valmiita lähtemään omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

3.9.2009 Sisarukset Domi, Dixie, Donna ja Deisi odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Emo-kissa noin 1,5v synnytti 4-pentua lastentarhan kellarissa. Pennut olivat noin 2kk, terveitä ja isokokoisia, kuin löytyi pikkuinen 5- päivänen (silmät olivat vielä kiinni)pentu roskatynnyristä. Raukka olisi kuollut, mutta Larissa onnistui pyytämään kissa-emon ja se suostui ruokkimaan pikkuista (pikkuisesta kuvat myöhemmin). Emo-kissan leikaamme myöhemmin ja katsomme miten menee.

Nyt kotia etsivät noin 3 kk ikäiset pennut:
Deisi / naaras-valkoiset nena ja lyhyet sukat
Donna / naaras-valkoiset nenä ja pitkät sukat
Dixie / naaras-ruskea-valkoinen nenä
Domi / uros-ruskea nenä

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.