Doff (nyk. Nero)

Lisätty sivulle: 2009-11-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Doff (nyk. Nero)
13.12.2009 DOFF MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE KISSAN JA KOIRAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.6.2010 Nero on kotiutunut hyvin uuteen kotiinsa Jojon (maatiaiskissa 8v) ja Lunan (ent. Vesseli, seropi 2v) kanssa. On todella hellyydenkipeä pikkuriiviö, joka keksii kaikenlaista jäynää emännälleen, Lunalle sekä Jojolle, kuten vaanimista kaappien takana jne. :) Välillä kotona juoksee kaksi kissaa ja koira peräkanaa, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille!

****

UROS, noin 12vkoa (marraskuun puolivälissä 2009)/Vantaa

17.11.2009 Pennut ja emo kävivät perjantaina rokotuksilla ja pienokaiset saivat myös mikrosirut, joten nyt ollaan valmiina kotiinlähtöön.

4.11.2009 Mustavalkoinen Mama-emo sekä mustat veljekset Ulle, Dulle ja Doff päätyivät monen mutkan kautta hoitoon Vantaalle ja odottavat nyt omaan kotiin pääsyä. Pennut tarvitsevat leikkikaverin, joten ne luovutettaan vain kotiin jossa on ennestään tarjolla mukavaa kissaseuraa tai sitten uuteen kotiin lähdetään kaverin kanssa kahdestaan. :)

Koko sakki on jo madotettu ja ensi viikolla olisi tarkoitus käydä moikkaamassa eläinlääkäriä. Pennut on siis uuteen kotiin mennessä madotettu, rokotettu ja niillä on tunnistemikrosiru. Kulukorvaus pennusta on 100e.