Doctor (nyk. Ukko)

Lisätty sivulle: 2015-09-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Doctor (nyk. Ukko)
7.10.2015 Doctor muutti omaan kotiin Helsinkiin Veikko-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.10.2015 Ensimmäisenä päivänä Doctor (nyk. Ukko) ei paljoa ujostellut vaan marssi reippaasti ulos kuljetuskopasta ja alkoi kehrätä lähestulkoon heti. Ensimmäisten päivien tukikohtana toimineen makuuhuoneen kaikki nurkat oli kierretty nopeasti, jonka jälkeen lelut saivat kyytiä. Montaakaan päivää ei ehtinyt kulua ennen kuin muu asunto ja siellä haiseva/kuulunut toinen kissa alkoi kiinnostaa niin paljon, että piti päästä livahtelemaan huoneesta ulos. Talon vanhempi kissa ei näistä yllätysvierailuista ilahtunut vaan ensimmäisillä kerroilla vähän sähistiin ja juostiin karkuun. Ukko piti kiltisti kuitenkin etäisyyttä kun Veikko ilmaisi mielipiteensä liian lyhyestä välimatkasta.

Lyhyiden kohtaamisten, hajujen haistelun ja oven raosta tapahtuneiden tarkempien tuttavuuksien jälkeen alkoi isompaakin herraa kiinnostaa tämä outo ja pieni tulokas. Tässä vaiheessa Ukko odotti jo malttamattomana pääsyä tutustumaan olohuoneeseen ja uuteen kaveriin (muualla asunnossa oltiin käyty jo tutustumassa olohuoneen oven ollessa kiinni) ja ilmaisi asian vaativalla piipityksellä.

Alkuviikosta uskallettiin päästää kaverukset ensimmäistä kertaa pidemmäksi aikaa samaan tilaan. Tämä sujui varsin hyvin ja tuntien leikkimisen jälkeen molemmat nukkuivat yhdessä pienessä kasassa sohvalla. Nyt kaverukset joutuvat olemaan erillään (varmuuden vuoksi) vain jos olemme pidempiä aikoja poissa. Ainoa ilmaantunut ongelma on molempien suuri mieltymys toistensa ruokakuppeihin sekä niiden sisältöön.

***

Leikattu urospentu, synt. 6/2015.

27.9.2015 Doctor ja sen sisarukset Jack, Master, Phantom, Rose ja Rory ovat kotoisin Etelä-Savosta ja odottavat tällä hetkellä ikiomaa kotia Rekkujen kotihoitopaikassa Helsingissä.

Doctor on rohkea ja seikkailunhailuinen kollinalku. Pentujen saapuessa se oli ensimmäinen, joka uskaltautui tervehtimään vieraita ihmisiä. Se on kekseliäs ja vikkelä ja metsästää leluja ja leikkitovereitaan riemulla. Se rakastaa ihmisten kanssa leikkimistä, mutta on niin aktiivinen ettei millään malttaisi ainakaan vielä istuskella sylissä. Silitykset saavat nuoren herran kehräämään.

Kaikki pennut ovat sisäsiistejä ja hyvin käsiteltävissä. Hoitotoimenpiteet (esimerkiksi kynsienleikkuun ja lääkkeiden annon) voi suorittaa normaalisti. Ruoka ja vesi maistuvat pennuille erittäin hyvin. Kaikki viihtyvät myös muiden kissojen seurassa ja kaipaavat leikkikaveria, joten pennut luovutetaan joko talouteen, jossa on jo (mieluiten samaa sukupuolta oleva) kissakaveri tai samaan kotiin yhdessä sisaruksen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.