Dixie

Lisätty sivulle: 2009-09-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Dixie
10.3.2010 DIXIE MUUTTI VANTAALLE CAVA-KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

18.3.2010 Kun Dixie tuli meille, Cava osoitti todellista aikuismaisuutta ottamalla Dixien valvovan silmänsä alle ja näyttämällä sille asuntoa. Kahdestaan ne sitten kävelivät paikasta paikkaan jo samana iltana. Dixie oli alkuun hieman ujo meitä ihmisiä kohtaan, mutta tässäkin Cava avitti ja patisti Dixien tulla moikkaamaan meitä. Kun tulin töistä kotiin, Cava kävi herättämässä ja hakemassa Dixien nukkumapiilostaan, tuli silitettäväksi ja maukui Dixielle tauotta kunnes se uskalsi tulla lähelle. Kun jää oli murrettu, Dixiestä tuli nopeasti todella rohkea ja iloinen kisu.

Dixie on saanut jo hurjasti lempinimiä, päällimmäisenä mainittakoon dino tai karvasaurus. Kun Cava maukaisee kerran kauniilla hempeällä äänellä, Dixie vastaa hurjalla vastakuoriutuneen dinosauruksenpoikasen karjaisulla. Dixie on myös melkoinen suursyömäri ja ahmatti verrattuna taas meidän kilttiin nätisti syövään poikaan. Dixie ja Cava tulevat suht hyvin toimeen keskenään, osaammekin odottaa valitusta alakerran naapurilta aamuyön ja iltojen laukkakisoista. Cava on selkeästi herkkäsielu ja Dixie vähän ronskimpi, mikä toisaalta korvaa Dixien pienen koon. :) Leikit on joskus vähän rajun oloisia mutta luulenpa että homma tasaantuu ajan kanssa.

Kummatkin on oppineet toisiltaan paljon, Dixie katsoo usein Cavasta mallia esim. miten raahataan itseään selällään lattialla sohvan reunaa pitkin. Dixie on myös innostunut naruleikeistä ihan tosissaan. Cava taasen on alkanut tekemään joitain riiviöjekkuja mitä se ei ennen tehnyt. Mukana kuvaa Cavan lempileikistä “Serengetin Tiikeristä”, jossa hypitään korkealle! Dixien koordinaatio- ja reaktiokyky vaatii vielä hieman treeniä, mutta Sensei-Cava on mestariopettaja. :)

Näillä mennään.

Terkuin,
Anna, Timo, Cava & Dixie

****

NAARAS, noin 8kk (helmikuun alussa 2010)/pääkaupunkiseudulla

26.2.2010 Dixie kävi eilen eläinlääkärissä steriloitavana ja samalla hoidettiin tehosterokotusasiat kuntoon, joten tämä tyttö olisi nyt kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin. Valitettavasti sillä on aiemmin ollut vähän huono tuuri kotien kanssa, sillä sillä oli jo jokunen koti tiedossa, mutta ehtivät päätyä toisiin kissoihin, joten nyt täytyisi Dixielle vielä löytää se ihan oma koti.

10.12.2009 Dixie antaa silitellä itseään hyvin pitkään, ja kehräilee hiljaa. Neiti on rauhallinen, ei pure tai raavi. Syliin ottaminen jännittää vielä kovasti, joten sitä harjoitellaan lisää. Dixie viihtyy korkeilla paikoilla mielummin kuin lattiatasolla, vakkaripaikaltaan “hoitohuoneestaan” saunasta se on helppo löytää ylimmältä lauteelta. Missä oma rakastava koti tälle ihastuttavalle karvapallerolle?

5.9.2009 Dixie ja sen sisarukset olisivat valmiita lähtemään omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

3.9.2009 Sisarukset Domi, Dixie, Donna ja Deisi odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Emo-kissa noin 1,5v synnytti 4-pentua lastentarhan kellarissa. Pennut olivat noin 2kk, terveitä ja isokokoisia, kuin löytyi pikkuinen 5- päivänen (silmät olivat vielä kiinni)pentu roskatynnyristä. Raukka olisi kuollut, mutta Larissa onnistui pyytämään kissa-emon ja se suostui ruokkimaan pikkuista (pikkuisesta kuvat myöhemmin). Emo-kissan leikaamme myöhemmin ja katsomme miten menee.

Nyt kotia etsivät noin 3 kk ikäiset pennut:
Deisi / naaras-valkoiset nena ja lyhyet sukat
Donna / naaras-valkoiset nenä ja pitkät sukat
Dixie / naaras-ruskea-valkoinen nenä
Domi / uros-ruskea nenä

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.