Dino (nyk. Mauno Tapani)

Lisätty sivulle: 2008-02-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Dino (nyk. Mauno Tapani)
7.6.2008 DINO MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

31.8.2008 Dinon nimi vaihtui Mauno Tapaniksi, koska hän näytti aivan Maunolta. Ensimmäisen viikon Mauno itki veljeään öisin ja päivisin pysytteli piilossa, mutta Feliwayn ja kissanmintun avulla hän rauhottui ja jo ensimäisen viikon jälkeen hänet totutettiin yksitellen talon muihin kissoihin, eli Jalmariin ja Hilmaan. Tutustuttaminen meni hyvin ja vanha Jalmari-kollikin otti hyvin vastaan uuden kaverin.

Ihmisiä kohtaan Mauno oli aluksi erittäin arka,mutta rauhallisesti ja hänen tahtiaan mukaillen olemme saaneet hänestä näinkin nopeasti ihanan perheenjäsenen. Itse saan jo silitelläkin Maunoa,vaikka vieraita hän vähän karttaakin vielä. Mauno on erittäin vilkas ja leikkisä, mihin muut kissat joskus hermostuvat, mutta Maunon karismalla hän saa yleensä muutkin juoksukisaan mukaan. Maunolla on myös kova ruokahalu ja kaunis lauluääni, jota hän käyttää ahkerasti varsinkin jos on pienikin mahdollisuus saada herkkuja.

Olemme todella kiitollisia tästä parrakkaasta pikku miehestä. Kiitos sijaiskodin Paulalle ja Dinon löytäjälle.
T: Iida, Matias, Jalmari Kalle-Kustaa & Hilma Millinen

****

UROS, noin 8kk (toukokuussa 2008)/Keravalla

11.5.2008 Dino on oikein mainion näköinen ilmestys äijämäisen mustan “pukinpartansa” kanssa. Dino on reipastunut jo mukavasti ja tulee hyvin juttuun myös muiden kissojen kanssa.

24.2.2008 Dino on vielä ujo nuori poika joka kaipaisi omaan kotiin. Valitettavasti näin mustavalkoinen “tavis” ei aina kovin helpolla kotia löydä, joten missä on se oikea ihminen joka näkee että kyseessä on todellinen komistus!

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.