Dimma

Lisätty sivulle: 2015-07-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Dimma
16.8.2015 Dimma muutti omaan kotiin Vantaalle Kirppu-kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 20.5.2015, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 12.8.

30.7.2015 Dimma, Dagny, Dante ja Dotje syntyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikassa 20.5, pari päivää sen jälkeen kun viimeisillään tiineenä ollut emokissa siippansa kanssa oli saapunut hoitoon.

Dimma on pumpulinpehmeä pieni kokoharmaa kissanalku joka muistuttaa kovasti ulkonäöltään Didrik-isäänsä. Dimma on avoin ja normaalin leikkisä pentu, joka osaa kuitenkin nautiskella myös sisarusten tai vanhempien kyljessä köllöttelystä.

Dimma sisaruksineen on saanut kasvaa hoitopaikassa sekä emon että isän hellässä huomassa, ja se pitää kovasti kissaseurasta ja hippaleikeistä. Dimma etsiikin kotia toisen leikkisän tyttökissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.