Dimance

6-8 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

29.12.2019 Dimance sai uuden kodin Helsingistä toisen kivan kissan kaverina. 

***

Dimance on 6-8 v lempeä ja sosiaalinen kollikissa, joka rakastaa rapsutuksia ja läheisyyttä. Dimance on kodinvaihtaja ja elänyt aina sisäkissana.

5.11.2019

Dimance on ihanan kiltti ja seurallinen poika, joka haluaa olla mukana kotihoitajan arkisissa touhuissa. Dimance tarvitsee aktiviteetteja, tai alkaa keksiä niitä itse – kuten kotihoitajan sukkalaatikko on joutunut kokemaan! Kun mieluisia, luvallisia touhuja on tarjolla, Dimance pysyy tyytyväisenä ja ihmisen sukkalaatikko ojennuksessa. Erityisesti iltaisin Dimancea on tärkeää aktivoida, jotta ihmisen yörauha säilyy. Dimance on kotihoidossa opetellut leluilla leikkimisen maailmaa: kaikkein kiinnostunein se tuntuu tällä hetkellä olevan lelusta, missä on hiiri tikun päässä.

Dimance vaatii toki omaa rauhaa ja tilaa, mutta yleisesti ottaen se on erittäin sosiaalinen kissa ja arvostaa seuraa. Dimance tykkää rapsutuksista ja tuleekin pyytämään niitä usein. Tyytyväinen Dimance on ihana, äänekäs kehruukone. Kaiken kaikkiaan Dimance on tosi lempeä, kiltti ja suht. rauhallinen kisu joka tykkää tutkia ympäristöään.

Dimance on joutunut vaihtamaan kotia  nyt kahdesti allergiasyistä ja etsii nyt kotia, jossa viettää loppuelämänsä. Dimancelle sopii parhaiten aktiivinen ja virikkeellinen koti, jossa se saa paljon seuraa ja tekemistä. Hän sopii lapsiperheisiin ja tulee toimeen muiden kissojen ja koirien kanssa, eikä vierasta muitakaan eläimiä.