Diego (nyk. Masa)

Lisätty sivulle: 2011-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Diego (nyk. Masa)
4.5.2012 DIEGO SAI KODIN PORISTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

26.12.2012 Meillä voi molemmat kissat hyvin ja paksusti. Miina (Dolly Barton ) otettiin runsas vuosi sitten Porista ja Masa ( Diego ) Rekkujen kautta. Masa sopeutui parissa viikossa koiraamme ja oli heti ensimäisestä päivästä kuin olisi ollut aina meidän kissamme. Ihnanat kissat, seuraavat mukana kun liikut sisällä ja nukkuvat vieressä.

****

LEIKATTU UROS

14.4 Diego on alustavasti varattu.

6.1.2012 Diego on todella ihmisrakas, sylissä viihtyvä ja hellyydenkipeä, kertakaikkisen hurmaava nuori aikuinen kolli. Diego ja Joonatan ovat hyvät ystävät keskenään ja voivat mennä omaan kotiin yhdessä tai erikseen. Diego tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.