Didrik

Lisätty sivulle: 2015-09-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Didrik
8.11.2015 Didrik ja Dordi saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, noin 4 v. Kotihoidossa Helsingissä.

2.9.2015 Dordi ja Didrik ovat valloittava ja hyvin yhteenhitsaantunut kissapariskunta joka saapui rekkujen hoitopaikkaan toukokuussa vain pari päivää ennen kuin Dordi synnytti neljä hyvin pientä pentua. Poikkeuksellisesti Didrik osallistui pienen empimisen jälkeen täysin rinnoin lastensa hoitoon, varsinkin siinä vaiheessa kun pennut saavuttivat pahimman riekkumisiän. Nyt kaksikon viimeinen pentue on jo saatettu onnellisesti maailmalle uusiin koteihinsa, ja on aika etsiä vanhemmille sitä lopullista kotia.

Molemmat kissat ovat todellisia sylirohmuja, ja varsinkaan Didrik ei koskaan saa liikaa rapsutuksia ja hellyyttä. Didrik on myös leikkisä nuorehko poika ja kaipaa uudelta kodiltaan pientä aktivointia ja aivotyöskentelyä kunnon juoksentelutilan lisäksi. Kissat leikkivät myös paljon keskenään, vaikka Dordi onkin ainakin toistaiseksi penturumbasta toipuessaan hieman rauhallisempi rouva. Dordilla on myös Didrik-lössykkää hieman kipakampi luonne, niinkuin varttuneemmalle kissalle kuuluukin, mutta tästä huolimatta madotukset ja kynsienleikkuut on saatu hoidettua hyvässä yhteisymmärryksessä.

Kissojen ruokahalu tuntuu olevan hyvin maltillinen, sillä Didrik onnistui viettämään kolme kuukautta täysien penturuokalautasten äärellä lihomatta. Parhaiten ruoaksi on kelvannut raaka liha, teollisella märkäruoalla paikataan vain se pahin nälkä. Dordin syömistä tulee toki vielä seurata, sillä sterilaatio hidastaa aineenvaihduntaa.

Dordille ja Didrikille etsitään pitkän yhteisen taipaleen vuoksi vain yhteistä kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.