Diana (nyk. Siiri)

Lisätty sivulle: 2009-09-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Diana (nyk. Siiri)
29.11.2009 DIANA SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

27.12.2009 Diana on nyt leikattu, kun sille alkoi tulla kiimamaisia oireita :-) Sai lääkärillä myös antibioottikuurin, jolla lähti tulopäivästä asti vaivannut nuha. Viikko tulonsa jälkeen se alkoi tuhria sänkyämme. Erinäisten äkkipyykkien jälkeen olin jo melkein pakkaamassa sitä paluupakettiin. Neitonen ilmeisti kuitenkin kyllästyi kylvetyksiin (sotki tassunsakin) sekä rajoitettuun oleskelutilaan, että on nyt jo hyvän aikaa elellyt siivosti :-)

Dianan nimesimme perheraadissa uudelleen Siiriksi. Siiri on jo tottunut meihin hyvin ja onkin oikea sylikissa, paitsi kun saa leikkihepulin ja kirmaa hiirensä kanssa ympäri taloa. Vieraita kuitenkin tarkkaillaan visusti sängyn alta. Naukua Siiri ei osaa, vaan “keskustelee” hyrisemällä. Ruokahalu on edelleen hyvä, ja tassujen karvattomat läntitkin ovat saamassa uutta karvapeitettä :-)

Kaikenkaikkiaan mukavempaa kisua emme osaisi toivoakaan :-)

Hyvää Uutta vuotta !
Terv: Marjo ja perhe

****

Diana on Virumaalla oleva 5-6-kuukauden ikäinen tyttökissanpentu. Kleio, Iris, Gaia ja Diana ovat samasta pentueesta. Diana on rohkea eikä pelkää ihmistä. Se pitää lapsista ja leikittämisestä, joten sopii lapsiperheeseen hyvin. Diana on ystävällinen ja kehrää mielihyvästä, kun saa olla ihmisen lähellä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.