Diablo

5/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

10.4.2018 Diablo sai kodin Helsingistä Naskali-kissan kaverina.

 

***

 

 

13.3.2018

Diablo otettiin sisarustensa kanssa kiinni maatalon pihapiiristä. Suurisydäminen kiinniottaja toimitti kissat eläinlääkäriasemalle, jossa ne sterilisoitiin ja rokotettiin; toimenpiteiden jälkeen kisut matkasivat Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan.

Diablo sai nimensä, koska oli tullessaan kuin tulta ja tappuraa. Ensimmäisen parin viikon aikana neidin käsittely oli tehtävä käsineet kädessä, sillä pikkuinen kissa murisi, sähisi ja sylki koko kehonsa voimalla ja mikäli uhkailut eivät saaneet perääntymään, otti hän hampaat käyttöön. Kotihoidossa Diablo on kesyyntynyt aimo harppauksin! Se tykkää nukkua ihmisen lähellä sängyssä ja saattaa mötkähtää mahan päälle kehräämään, kun haluaa huomiota -mitä lähemmäs, sen parempi. Diablo on alusta lähtien ollut veljeään rohkeampi, hän myös ensimmäisenä “suli” rapsutuksille ja löysi sisäisen rukkinsa.

Veljensä Antonin kanssa tyllerö juoksee ympäri asuntoa, rullaten mattoja mennessään, painileikit eivät kuitenkaan innosta. Diablo kaipaakin uudessa kodissa kaverikseen aktiivista, mutta ei turhan rajua leikkitoveria. Paras vaihtoehto olisi leikkisä tyttökisu, jonka kanssa voi laukata vauhdikkaasti ympäriinsä, mutta myös makoilla vierekkäin toisiaan hoitaen.

Diablolle paras koti on sellainen, jossa ymmärretään ujomman kissan sielunelämää. Tulevan kodin tulee ottaa huomioon, että vaikka Diablo on kovasti kesyyntynyt, tarvitsee neiti vielä aikaa tottuakseen täysin elämään ihmisten kanssa.