Demjan

Lisätty sivulle: 2013-06-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Demjan
7.7.2013 Demjan sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, noin 5v.

26.6.2013 Lisätty Demjamille uusi kuva tarhan kissojen ulkoiluaitauksesta.

19.6.2013 Demjan on odotellut kotiaan marraskuusta asti. Demjan on pidempikarvaisempi, rauhallinen kissapoika, joka mieluusti ottaa rapsutukset vastaan, mutta ei tunge ihmisen iholle vaan pikemminkin katselee taka-alalta mitä tapahtuu. Demjan tulee kissatarhalla toimeen muiden kissojen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Poikkeuksellisesti Tallinnan tarhalla kissat myös testataan corona-viruksen osalta sekä niistä otetaan perusverikokeet terveydentilan selvittämiseksi.