Demi (nyk. Sissi)

s. 2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.1.2023 Ihana Demi sai oman kodin ja uuden nimen Sissi. 

***

Ujo tyttökissa Demi etsii omaa kotia.

10.1.2023

Sijaiskotiin tullessaan Demi oli ujo ja hän tykkäsi vetäytyä omiin oloihinsa tarkkailemaan ihmisten puuhia. Kun aikaa on kulunut ja Demi on tottunut kotihoitajiinsa, hänestä on kuoriutunut leikkisä kissa, joka hakee ihmisiltä läheisyyttä mm. makoilemalla ihmisten vieressä ja nukkumalla yöt hoitajien sängyssä. Demi ei kuitenkaan ole sylikissa, ja hän viihtyy edelleen myös jonkin verran omissa oloissaan. Sijaiskodissa on huomattu, että Demi arastelee miehiä hieman enemmän kuin naisia, mutta tottuu ihmiseen kuin ihmiseen kuitenkin ajan kanssa. 

Uudessa kodissa tulee olla aiempaa kokemusta aran kissan käsittelystä. Demi voisi soveltua ainoaksi kissaksi tai kiltin aikuisen tyttökissan kaveriksi. Demi ei sovellu perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Summary in English

Shy female cat Demi is looking for her forever home.

10.1.2023

When Demi arrived at foster care, she was shy and she liked to spend time on her own and observe what people are doing. Now she has gotten used to her foster family and she has turned into a playful cat who likes to sleep next to her caretakers at night. Demi is not a lap cat and she still likes to have her own quiet space. Demi is a bit more timid of men compared to women but with time and patience she will get comfortable with people.

Demi’s new owner needs to have experience on how to handle timid cats. Demi’s new home could have a kind female cat to keep Demi company, but she could also be happy as an only cat. Demi is not suitable for a family with small children.