Demeter (nyk. Isla)

Lisätty sivulle: 2013-09-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Demeter (nyk. Isla)
1.11.2015 Isla ja Veeti saivat yhteisen kodin Paraisilta.

***

Kuulumisia kodista:

27.11.2015 Kuukausi on kohta mennyt siitä kun Veeti ja Isla muuttivat meille. Meillä on mennyt erinomaisen hyvin. He yllättivät täysin, sillä olin varautunut pitempään sopeutumisaikaan. Kissit ovat ottaneet kodikseen sekä meidät että talomme. Seikkailevat itsekseen ja ovat omineet itselleen tiettyjä paikkoja. Pieniä muutoksia ja yllättäviä tilanteita otetaan vastaan nyt arvokkaan rauhallisesti, vähän kuin isäntäväen ominaisuudessa. Päivän töihin he osallistuvat aktiivisesti, siellä missä tapahtuu, he seuraavat touhuja ja omivat tuotokset itselleen. Veeti on se pienin ja hyvin osaa surkeuttaan viestiä, sääliä ja huomiota tulee heti. Paljon he leikkivät ja kummallakin on omat lelut joita toinen osaa kunnioittaa. Isla onkin nyt saanut olla rauhassa ja luulen kurittamisen johtuvan alun jännityksestä Veetillä. Hyvin tottelevaisia he ovat ja pieniä ohjaavia eleitä he seuraavat. Isla on tosi herttainen ja ystävällinen, vieno ja päättäväinen neiti. Veeti jää joskus kyllä toiseksi heidän keskinäisissä vähän vauhdikkaissakin leikeissä.

5.11.2015 Kissoille kuuluu hyvää! Kotouttamiselle olen varannut aikaa olemalla läsnä koko ajan ja se näyttää toimivan. Joka päivä aloitetaan samoin aamuaskarein samassa huoneessa ja sitten siirrytään porukalla ihmettelemään taas uudelleen, mitä kaikkea talossa on ja tapahtuu. Eka yön he olivat jossakin ja kävivät tarkastamaan, ollaanko paikalla. Toinen yö nukuttiinkin jo sitten koko porukka yhdessä. Yhdessä päivin kuljetaan peräkanaa, mutta tänään kolmantena päivänä he viettävät jo välillä itsenäistä elämää koko talon tilassa. Isla on selkeästi rohkeampi ja Veeti aina välillä eksyy ja kaipaa kutsumista. Eilen ti he molemmat tulivat itse syliin nukkumaan. Ruuan kanssa oli ensin ihmettelemistä, kunnes ilmeisesti se heille tuttu kala-ateria löytyi. Hyvin he osaavat näyttää mitkä ovat heidän tapansa. Niitä seuraillen edetään. Kun osuu kohdalleen niin kaikki toimii. Mielenkiintoista on se kuinka tietoisia he ovat itsestään. Ilmeellään kertovat kun jokin menee pieleen, ellei siihen usko niin poistuvat paikalta. He ovat esitelleen lempilelunsa, ovat heti valmiina leikkimään, sekä leikkivät itsenäisesti ja keskenään. Ottavat kontaktia oma-aloitteisesti ja hakevat silitystä. Vedenjuomispaikat ja pottahommat ovat löytyneet heti. Uudenlainen raapimispuu on hyväksytty ja sille on löytynyt muutakin käyttöä.

Matka Paraistelle meni yllättävän hyvin. Aluksi Isla naukuili, mutta rauhoittui Tarvontiellä. Veeti asettui nukkumaan ja oli siinä asennossa koko matkan. Mitään hätä tai paniikkitilanteita ei tullut. Kotiin tullessa molemmat odottelivat rauhassa kopassaan kunnes saimme tilan valmiiksi. Uteliaasti molemmat alkoivat heti tutustua uuteen paikkaan.

Ainakin nyt tuntuu sille, että he ovat tyytyväisiä uuteen kotiinsa ja me olemme jo kovasti kiintyneet heihin. Kaikki asettuminenhan ei ole vielä valmista. Huomaa helposti, milloin tulee jokin aivan outo uusi juttu johon tutustumiseen tulee käyttää aikaa.

***

Leikattu naaras, s. 4.7.2013. Kotihoidossa Helsingissä.

28.9.2015 Isla on iloinen ja leikkisä touhutäti! Se innostuu leluista helposti ja lelun noutaminen on yksi Islan taitolajeista. Isla on oikein rohkea ja utelias ja on mm. toiminut isoilla messuilla esittelykissana.

Isla ja Veeti eivät ole tottuneet lapsiin, eli ne etsivät aikuista kotia.

15.9.2015 Isla ja Veeti etsivät uutta yhteistä kotia omistajan elämänmuutoksen vuoksi.

Molemmat kisut ovat erittäin sosiaalisia ja nauttivat ihmisten antamasta huomiosta! Kaverukset asettuivat hoitopaikkaan hujauksessa ja kerjäävät rapsutuksia hoitajalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

***

17.10.2013 Demeter muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

Kuulumisia kodista:

5.4.2014 Islasta on kyllä tullut meidän perheen rakkauspallero! Se tulee jopa suihkuun seuraksi (joku juttu sillä on tuota vettä kohtaan….), eikä meillä muutenkaan tehdä mitään ilman kissojen seuraa en voi sanoin kuvailla miten täydellisen perheenjäsenen Isla on meille tehnyt! Alussa ei energian takia jaksettu kauaa olla sylissä ja nyt syliin ängetään aina kun mahdollista, ja jos seistään niin vähintään pistetään makuulle jalkapöydän päälle Isla on todella helppo kissa viihdyttää. Veetiä kiinnostaa ainoastaan painiminen ja valon jahtaus mutta Isla (Ipe) saattaa leikkiä koko päivän vaikka paperitollolla! Isla on meidän oma rakkauspallero. Arjen kruunaa aamuiset hellyyshetket ja ihana pieni kissa joka tökkii pinkillä nenällään hellästi. Isla on todella todella rakastettu! Huonoja tapojakaan ei ole kehittynyt meidän miehet on myös pyöritetty tassun ympärille. Meillä kisut ei pääse makkariin Veetin mahdollisten pissausten takia, joten aamulla kun tulen ulos huoneesta, hellyyshetkistä huolimatta, jos Sami jää vielä nukkumaan, alkaa sydäntä raastava itkeminen en tiedä pitäisikö tässä olla mustasukkainen! Mukana muutama kuva.

20.10.2013 Meillä menee uskomattoman hyvin! Deme ja Veeti olivat parhaita kavereita jo ensitapaamisesta lähtien, en niitä kauaa erillään pitänyt kun leikkivät kovasti oven alta täällä ne menee peräkanaa ja nukkuu sykeröllä ihan kuin olisivat aina olleet yhdessä. Minkäänlaista sähinää ei ole ollut kun vain leikin tiimoilla puolin ja toisin jos ottaa liian kovat otteet! Deme on ehkä rohkein pieni kissa jonka tiedän! Se asettui taloksi ihan heti, kun taas veeti pysytteli aikoinaan sängyn alla 3 päivää. Sylissä on jo rapsutuksia haettu ja tykkää käpertyä veetin kanssa yhdessä lämmittämään minua kissat eivät myöskään ole toistaiseksi valvottaneet yhtään, ihanaa! Kaikki hyvin täällä ja aivan oikea kissa perheeseen liittyi nimeä vielä mietitään mm. Islan ja Poppanan välillä.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 4.7.2013 kotihoidossa Helsingissä. Luovutusiässä vko 39 lopussa.

26.9.2013 Demeter se vain kaunistuu päivä päivältä :) Deme on oikein reipas ja kiltti neitonen, joka ei vieraita ihimisiä pelkää ja lähtee heti mukaan leikkiin, kun vain leikittäjä löytyy. Pikkuneiti kaipaa omaa kotia, jossa on seurana kiltti kissakaveri.

14.9.2013 Lisätty kuvia Demeterista.

12.9.2013 Demeter on suloinen pikkuneiti, joka rakastaa leikkiä siskojensa ja muiden ottosisarustensa kanssa. Neitonen tykkää myös silityksistä, mutta sylissä ei malta kauaa aikaansa kuluttaa. Demeter osallistuu mielellään siivoukseen, ja onkin “apuna” hiekkalaatikon putsauksessa ja lattioiden lakaisemisessa.

Afrodite, Pandora ja Demeter ovat siskoksia, jotka saapuivat yhdessä Gaia-emonsa kanssa yhdistykselle kotihoitoon 16.8.2013. Samassa hoitopaikassa ovat myös Nyks- emo, Hera, Kronos, Dionysos, Uranos, Apollon pentujensa kanssa sekä orposiskokset Athene ja Aramis. Nämä suloisuudet ovat lähtöisin samasta kodista Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.