Delta (nyk. Rosvo)

05/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.11.2019 Delta muutti veljensä Charlien kanssa omaan kotiin Helsinkiin.

***

Delta on osa “Kaatisjengiä”, jäteaseman lieppeiltä pelastettua pentuetta. Delta etsii kotia, jossa olisi reipas ja rohkaiseva kissakaveri odottamassa.

17.10.2019

Delta syntyi sisarustensa Charlien ja Echon kanssa Satakunnassa eläneeseen kissapopulaatioon, mistä ne saatiin turvaan heinäkuun lopulla. Noin kolmen kuukauden ikäinen pentue oli elänyt koko senastisen elämänsä ilman ihmiskontakteja. Sijaiskodissa luottamusta kaksijalkaisiin on rakennettu hitaasti, mutta nykyään neiti kehrää kiitollisena rapsutuksista ja kömpii myös itse syliin levolle. Vieraat ihmiset jännittävät ja myös uuden kodin tulee ymmärtää vähän arempia kissoja.

Delta rakastaa leikkejä, joissa metsästetään sulkaa tai karvamatoa, ja leikkii myös mielellään toisten kissojen kanssa. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla reipas kissakaveri odottamassa. Arkuutensa vuoksi Delta ei sovi lapsi- tai koiratalouksiin.

Deltan toista silmää peittää samea kalvo, jonka arvellaan olevan jäänne pentuaikana sairastetusta herpeksestä. Tällä hetkellä silmä ei vaivaa tyttöä mitenkään, ja hän myös näkee sillä hyvin. Herpesvirus voi aktivoitua stressaavissa tilanteissa ja on hyvin yleinen kissoilla. Kerromme tästä lisää mielellämme.