Deboora

Lisätty sivulle: 2013-08-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Deboora
19.10.2013 Deboora sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.9.2014 Deboora on varmastikin maailman onnellisin ja kiitollisin kissa. :) Kotiutunut myös muuton jälkeen isompiin neliöihin loistavasti. Lempipuuhaa on istua lasitetulla parvekkeella ja tähystellä maailmaa ja tulla välissä syliin istumaan (ja lämmittelemään). Kissana hän on erittäin ihmisrakas eikä arastele mennä vieraidenkaan syliin ja juttusille.

5.11.2013 Kuvaterveisiä Debooralta!

21.10.2013 Debooran kanssa on sujunut loistavasti. :) Tähän asti ei ole tytön kanssa ollut mitään ongelmia. Automatkan jälkeen ei ole häntä itkettänyt kertaakaan. Uskomattoman reipas ja ihmisrakas kissa. Ensimmäisen yön nukkui heti vieressä, matolääkkeen antamista ei vastustellut, ruoka on maistunut ja hiekkalaatikollakin käynti alkoi sujua heti. Kehräilee, kiehnäilee ja seurailee minua ympäri asuntoa ja värisyttelee häntäänsä. Kaikin puolin vaikuttaa onnelliselta ja tyytyväiseltä uuteen kotiinsa. :)

***

Leikattu naaras, aikuinen

5.9.2013 Deboora on tarhalla arvioitu noin 2-3 -vuotiaaksi. Tämä neito on joutunut olemaan jo vuoden tarhalla! Vaikea uskoa, että näin ihanaluonteiselle ja kauniille kissalle ei löytyisi kotia silmänräpäyksessä.

20.8.2013 Deboora on upea pikkuinen tyttökissa. Se tykkää kovasti ihmisen seurasta, nauttii silityksistä ja sylityksistä. Deboora voisi tulla toimeen toisen rauhallisen kissan kanssa. Tosin kyllä Deboora sai tarhalla itsekseen riekkukohtauksenkin ja paineli vauhdilla ulkotarhaa ympäri hetken aikaa!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.