Davos

Lisätty sivulle: 2017-10-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Davos
9.11.2017 Davos ja Jorah saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Leikattu urospentu, synt. 7/2017, kotihoidossa Helsingissä

19.10.2017 Jorah, Davos, Bronn ja Jagen ovat löytyneet emonsa kanssa Häijäästä noin kahdeksan viikon ikäisinä. Kukaan ei tätä kissaperhettä kysellyt paikallisesta löytölästä, joten ne siirtyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan kesyyntymään. Pojat olivat eläneet ensimmäiset viikkonsa vailla ihmiskontaktia, joten ne olivat hyvin arkoja, sähisivät ja pinkoivat karkuun ihmisen lähestyessä.

Poikien arkuuden takia ne päätettiinkin erottaa toisistaan ja niinpä Jorah ja Davos muuttivat yhdessä toiseen hoitopaikkaan.

Davos oli pentueen reippain, mutta uuteen hoitopaikkaan päästyään se hieman taantui ja se väisteli sähisten hoitajan lähestymisyrityksiä. Muutaman päivän kuluttua se alkoi kumminkin reipastua Jorahin esimerkkiä seuraten. Ison osan vuorokaudesta se leikkii, painii juoksee peräkkäin veljensä Jorahin kanssa, joten hoitopaikassa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ajottain ihmisen äkkinäiset liikkeet saavat Davosin vielä säpsähtämään muutaman askeleen taaksepäin, mutta muutoin se on jo suht reipas kissapoika.

Davos ja Jorah ovat tiivis parivaljakko ja ne etsivätkin yhteistä kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.