Dash

Lisätty sivulle: 2010-08-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Dash
3.9.2010 DASH JA ALDO MUUTTIVAT OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

UROS, noin 3kk (elokuun 2010 alkupuolella)/Helsingissä
luovutus omaan kotiin 2.9.2010->

21.8.2010 Aluksi kovin arka Dash on jo reipastunut kovasti ihan parissa päivässä! Hoitajan sylissä uskalletaan jo olla, ja katsella sieltä hoitopaikan toisten kissanpentujen temmellystä. Dash on samassa hoitopaikassa, jossa ovat Aldo, Aurelia, Kultatoffee, Kermatoffee, Raitatoffee ja Tofferiina.

Lisätty muutama kokovartalokuva kaunisturkkisesta Dash -hurmurista. :)

Pennut rokotetaan ja sirutetaan 2.9.2010, jonka jälkeen ne ovat valmiita muuttamaan omiin, pysyviin koteihinsa. Pennut ovat aktiivisia ja sosiaalisia. Niinpä ne lähtisivätkin mieluusti uusiin koteihinsa pareittein tai kotiin, jossa niille olisi jo valmiiksi kissaseuraa.

20.8.2010 Dash on otettu sisarensa Dahlian ja veljensä Haban kanssa talteen Porissa.

Kuvissa näkyvät myös Dashin sisarukset sekä emo, ennen kun pesue on erotettu toisistaan. Niiden emo oli aivan melkoisen villi tapaus ja sen takia pennut pääsivät omiin hoitopaikkoihin opettelemaan kunnon kotikissan elämää.

Dashin turkki on todella hurmaavan värinen. Päältä se näyttää tummalta, mutta valkoinen aluskarva kuultaa tumman peitekarvan alta. Tummassa peitekarvoituksessa on siellä täällä yksittäisiä pidempiä valkoisia karvoja. Dash on vielä kovin arka, mutta pienen kissan arkuuden alta voi jo aavistaa valloittavan suuren persoonan, joka odottaa vain rohkaistumistaan puhjetakseen kukkaan. Dash pääsee hoitopaikassa harjoittelemaan reipastumista samanikäisten sosiaalisten ja reippaiden kissanpentujen kanssa. Varmasti jo pian pojasta saa kuvia leikin tiimellyksessä! :D

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.