Darla

Lisätty sivulle: 2012-02-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Darla
27.4.2012 DARLA MUUTTI OMAAN KOTIIN SUOMEEN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 6kk (huhtikuussa 2012), kotihoidossa Tallinnassa

22.4.2012 Kuulumisia kotihoidosta: Pieni suloinen Darla-erittäin elämäniloinen, hellä ja rakastava kissalapsi. Hänellä on ihana, erikoisenvärinen silkkiturkki. Haluaa olla kaikissa kotiaskareissa mukana- osallistua kodinsiivoukseen tai istua tietokonen takana. Darla tykkää kovasti, että sille heitellään leluhiiriä tai palloja ja juoksee häntä pystyssä perään, on iso nautinto katsoa pikkukisun touhuja.
Kissalapsi on kovin hellyydenkipeä, ylikaiken hän tykkää olla sylissa ja on aivan onnessaan kun hänen upeanväristä turkkia silitettaan.

14.2.2012 Darla on Dariellen sisko. Darla on loukutettu samasta paikasta kuin mistä Darielle löytyi ja paikalliset kertoiva,t että ne ovat samasta pentueesta. Vaikka Darla on asunut kadulla, se ei ole villi vaan tykkää ihmisistä ja rapsuttelusta.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.