Darius (nyk. Nobi)

Lisätty sivulle: 2013-11-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Darius (nyk. Nobi)
13.12.2013 Darius muutti omaan kotiin yhdessä siskonsa Dravenin kanssa.

***

Leikattu urospentu, noin 14vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

27.11.2013 Darius on erittäin reipas pikkukolli, joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa mainiosti. Dariuksen edellisessä kodissa oli pieniä lapsia, joten sopii mainiosti lapsiperheeseen. Darius muuttaisi mielelllään omaan kotiin yhdessä siskonsa Dravenin kanssa, tai kotiin jossa olisi kissakaveri seurana.

Darius ja Draven ovat sisaruksia, jotka luovutettiin yhdistykselle uutta kotia etsimään perheessä puhjenneen allergian takia.

Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.