Darielle (nyk. Maija)

Lisätty sivulle: 2012-02-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Darielle (nyk. Maija)
14.4.2012 Darielle muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

9.6.2012 Hei! Darielle oli kotihoidossa Tallinnassa nimellä Masja ja omaan kotiin Helsinkiin tultuaan 14.4.2012 sai nimen Maija. Maija tutustui kotiinsa jo samana päivänä kun tuli, joskin piilotteli paljon sohvan alla parina ekana päivänä kunnes alkoi tuntea olonsa turvalliseksi missä vain kotona.

Maija-kisu on äärimmäisen siisti, yhtään vahinkoa ei ole tullut ja Maija siivoaa laatikoitaan yhtenään ja pesee itseään huolellisesti. Maija on reipas ja iloinen pentu, leikkii paljon, pelaa palloa, syö hyvin, nukkuu minun vuoteessani, mutta myös omassa pikku petissään. Maija kisu juttelee paljon, tutkii kaikkea ja silmin nähden nauttii elämästään. Maija on voimistunut ja hyppää aiempaa paremmin, pääsee itse ikkunoiden lähelle katsomaan lintuja. Olen järjestänyt Maijalle raheja, joiden avulla se voi kiivetä sängylle ja sohvalle jos on liian väsynyt ponnistamaan hyppyyn yhdellä takajalallaan. Maija on jo ehtinyt tutustua ihmissukulaisiinsa ja myös poikani kissaan, jonka kanssa viikon vierailut puolin ja toisin ovat sujuneet tosi hyvin. Yhteiset kaksi kuukautta ovat menneet nopeasti. Olen ollut tilapäisesti pois työstä, kotona Maijan kanssa ja olen iloinen että voin olla Maijan kanssa kotona vielä yli neljä kuukautta ennen kuin palaan työhön.

Maijan ja itseni puolesta kiitokset Larissalle ja kaikille muille jotka ovat pelastaneet kolmijalkaisen Maija-kisun elämälle.

ystävällisin terveisin, Päivi

****

NAARAS, noin 4 kk (helmikuussa 2012), kotihoidossa Tallinnassa

14.2.2012 Darielle on syntynyt kadulle. Pienenä pentuna se joutui onnettomuuteen, jossa se menetti jalkansa. Emo pentuineen oli ollut auton alla ja auton lähtiessä käyntiin kaikki muut menehtyivät paitsi Darielle ja sen sisko Darla. Darielle pääsi heti eläinlääkäriin, joten se pelastui. Kaikesta huolimatta Darielle on iloinen ja reipas pikkukissa, joka tykkää leikkimisestä ja rapsuttelusta.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.