Dante (nyk. Sisu)

Lisätty sivulle: 2015-07-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Dante (nyk. Sisu)
15.8.2015 Dante muutti omaan kotiin Vantaalle kahden kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, synt. 20.5.2015, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 12.8.

30.7.2015 Dimma, Dagny, Dante ja Dotje syntyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikassa 20.5, pari päivää sen jälkeen kun viimeisillään tiineenä ollut emokissa siippansa kanssa oli saapunut hoitoon.

Pikimusta Dante on pentueen ainoa poika, ja kaikesta huomaa että siitä on kasvamassa oikea sydäntenmurskaaja. Kun tytöt vielä näkevät ihmisen lähinnä jättimäisenä leluna, Dante osaa jo tulla syliin kiehnäämään ja puskemaan, tietysti raikuvan kehräyksen säestämänä.

Dante sisaruksineen on saanut kasvaa hoitopaikassa sekä emon että isän hellässä huomassa, ja se pitää kovasti kissaseurasta ja ja villeistä paini- ja juoksuleikeistä. Dante etsiikin kotia toisen leikkisän kissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.