Danni (nyk. Edith)

Lisätty sivulle: 2008-11-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Danni (nyk. Edith)
15.12.2008 DANNI MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.1.2009 Kissanristiäiset on pidetty ja passiin tuli nimi Edith. Kulkee kyllä yleisesti lempinimellä Tiltu :)

Edith on todella reipas, sosiaalinen ja ystävällinen tyttönen. Ollaan matkustettu autossa ja junassa pitkiäkin matkoja, ja hän on sietänyt kaikki matkat todella esimerkillisesti. Ainoa, mistä ei tykkää on kuljetuskoppa; Edith tunkee etutassut ritilän läpi, nojaa siihen koko painollaan ja itkee.

Uudet ihmiset Edith ottaa vastaan lyhyen kaartelun jälkeen uteliaasti ja hyvin vieraskoreasti. Lääkäriäkin ujosteli vain vähän, kun käytiin vihdoin ja viimein toissapäivänä rokotuksessa. Kissa voi hyvin, korvat tarkastettiin ja sydäntä kuunneltiin, turkin kiiltoa ja luonnetta kehuttiin. Painaa kokonaista kaksi kiloa, joten leikkausta saa odottaa varmaan kesään asti.

Edith syö vaihtelevasti; ollessaan yksin ei juuri mitään, mutta kun olen paikalla, silloin maistuu. Onneksi se juo paljon. Hän on oppinut hyppäämään ja tullut liikkeissään tasapainoisemmaksi ja muutenkin itsevarmemmaksi.

Edith siis on kotiutunut hyvin, kelpuuttaa minut seurakseen. Taitaa hieman
kärsiä yksinäisyydestä ja turhautua joutuessaan olemaan päivät yksinään. Kissaseura on vakavassa harkinnassa.

Ystävällisin terveisin,
Hanna-Maija ja Edith

****

NAARAS, noin 3kk (marraskuussa 2008)

24.11.2008 Kuusi sisarusta, Dessa, Dane, Danni, Dana, Demi ja Deo etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: “6 iloista sisarusta- 2,5kk.
3 viikkoset orvot olivat jätetty kuolemaan, muurattu kellariin. Olivat todella heikot ja saivat ruokkaa tutilla. Tänään ne ovat hyväkuntoiset, erittäin ystävälliset ja rakastavat lemmikit.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.