Danilla

Lisätty sivulle: 2012-12-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Danilla
7.4.2013 Danillan hoitopaikasta tuli ikioma koti

***

Leikattu naaras, noin 6kk (tammikuussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

28.1.2013 Danilla on rohkaistunut uudessa hoitopaikassaaan mukavasti ja tykkää hurjasti silityksistä, kunhan ensin huomaa ettei häntä olla jahtaamassa. Varsinkin ruoka-aikana neitiä saa silittää ihan mielin määrin, on sen verran ahne että sillon unohtuu ujous :D Neiti on myös kova kehräämään, kehrää ihan vaan siitäkin, jos kissakaveri tai kotihoitaja on lähistöllä ja tietenkin ruokaa annettaessa :)

Danilla on myös hirmuisen utelias tapaus, tutkii tarkasti kaikki paikat ja on kova kiipeilemään. Seurailee kotihoitajan touhuja mielenkiinnolla, etenkin ruoan laittoa :D Rakastaa myös leikkimistä, ja tuntuu että melkein mikä vaan kelpaa leikkikaluksi. Danin hoitopaikassa on kissa ja välillä siellä vierailee myös pikkukoira, kummastakin neiti tykkää paljon ja puskee niitä ahkerasti.

Danillan uudessa kodissa tulee olla seurana reipas kissakaveri, myös pikkukoirat ovat ok. Koska neiti vielä jonkun verran säikkyy äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä, Danilla etsii itselleen rauhallista aikuiskotia.

14.1.2012 Sisarukset Danilla ja Vanilla päätettiin erottaa toisistaan jotta sosiaalistuminen ihmistä kohtaan nopeutuisi ja heti parissa päivässä täytyy todeta että päätös oli oikea. Kaksikko turvautui helposti toisiinsa, mutta nyt kontaktia otetaan enemmän myös ihmiseen.

11.12.2012 Vanilla ja Danilla tulivat Satakunnasta hoitoon pääkaupunkiseudulle ja nyt tytöt etsivät kotia joko yhdessä tai erikseen. Tullessaan kaksikko oli ihan kauhuissaan kaikesta, sillä ne eivät olleet lainkaan tottuneet ihmisen seuraan, mutta nyt pikkuhiljaa ovat alkaneet sosiaalistua. Varsinkin Vanilla on jo ihan rentona sylissäkin ja alkaa kehrätä. Danilla taas innostuu kyllä leikkimään, mutta sylissä olo jännittää kovasti. Koska kaksikko kaipaa myös tulevassa kodissa sosiaalistamista, voisi ajatella että pennut voisivat lähteä ehkäpä myös ainoaksi kissaksi, ainakin alkuun, sillä näin ne joutusivat hakemaan enemmän seuraa ihmisestä.

Vanilla ja Danilla steriloidaan ensi viikolla ja samalla tytöt saavat vielä tehosterokotuksenkin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.