Dango (nyk. Schrödinger)

04.10.2018

Alkuperä: Suomi

16.2.2019 Dango muutti veljensä Cucun kanssa omaan kotiin Keravalle.  

22.2.2019 Kuulumisia kodista:

Meillä on mennyt oikein mainiosti: tämän ihanampia kissoja ei olla kyllä mieheni kanssa tavattu. Kotiintulopäivänä hieman ujostutti, mutta kunhan kaikki nurkat oli haisteltu, päästiin yhdessä leikkimään ja paijaamaan toisiamme :) Välillä kun tuntuu, että kissat paijaavat meitä omistajia, niin suloisia, ihmisrakkaita ja pehmoisia Schrödinger ja Luna ovat! Tosin Schrödinger (Dango) on näistä se hurjapää ja rohkea, jonka perässä Luna (Cucu) usein seuraa uusiin paikkoihin. Lunalla tuntuu olevan tosin enemmän malttia esim. vaanimisessa ja tutustuessa suihkusta valuvaan veteen. Ruokaa odottaessa Luna päästää vain pari suloista miukaisua, kun samalla Schrödinger rääkyy jaloissa kärsimättömänä :’D Öisin makuuhuoneen ovi pysyy kiinni, mikä on alusta asti sujunut ihme kyllä ongelmitta, kuten myös kynsien leikkuu köllöttelyn lomassa ja hiekkalaatikon käyttö ovat sujuneet mallikkaasti. Etätyöpäivinä varsinkin Luna on auliisti “auttanut” minua kirjoitushommissa. Kyllä me olemme niin iloisia, että saamme hoitaa ja helliä näitä pikkuisia pehmopalleroita :)<3

***

Dango on sylivauva, joka varsinkin väsyneenä kiipeää itse ihmisen syliin, asettuu mukavasti ja koskettelee tassulla ihmisen kasvoja. Myös nenäpusut ovat onnistuneet. 

17.12.2018

Lokakuun neljäntenä päivänä Dango syntyi veljiensä kanssa vain neljä tuntia sen jälkeen, kun Amai-mamma oli saapunut sijaiskotiin. Pennut ovat nyt hyvin leikkisiä ja kurittomia kuten pennut yleensäkin. Dango on pentueen sprinttaaja, etenkin, kun tavoitteena on ehtiä livahtamaan samasta ovenraosta, kuin hoitaja! Poikia on osittain pulloruokittu, joten niistä on kasvanut hyvin sosiaalisia ja ihmisystävällisiä. Amai-äiti on kuitenkin pysynyt myös menossa mukana opettamassa kissojen tavoille. Pennut ovat perineet äidiltään taipumuksen jäädä kiinni joka paikkaan kynsistään ja he ovatkin kaikkien tekstiilien tuho. Dango etsii kotia nuoren ja leikkisän kissan kaverina tai yhdessä veljensä Cucun kanssa. Koiria tai lapsia ei ole tavannut, mutta on reipas ja hyvin ihmisrakas. Dango käy kastroitavana 2.1. ja toipumisen jälkeen on valmis muuttamaan omaan kotiin.