Dali

6/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

10.1.2019 Dali ja Vinski muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

 

Kuulumisia kodista 13.03.2019:

“Moikka, 

Ajattelimme jakaa Dalin ja Vinskin kuulumisia sen kunniaksi, että meille muutosta nyt nyt vierähtänyt pari kuukautta ja kotiutuminen on sujunut hienosti. 

Veljekset ovat kotiutuneet vauhdilla ja löytäneet nopeasti lempipaikkansa sekä rutiininsa uudessa kodissa. Tällä hetkellä poikien ehdottomia lemppareita ovat ikkunalaudat, rapsutukset, ruoka-ajat sekä hiirilelut. Kaiken kaikkiaan Dali ja Vinski ovat valloittava kaksikko, joiden kanssa ei tule tylsää hetkeä vastaan. Koti ei enää tuntuisi kodilta ilman näitä kisuja. :)

Terveisin,
Heidi”

***

Dali ja Vinski ovat pienet kissaveljet, joilla ei puutu vauhtia tai jänniä tilanteita. Heidät on loukutettu navetasta, jossa he asuivat isomman kissapopulaation kanssa, mutta sijaiskodissa heistä on kehittynyt mallikkaita kotikissoja. Veljekset muuttaisivat mielellään yhteiseen kotiin. 

19.12.2018 Dali on persoonallisen näköinen ja aavistuksen isompi veljeään. Hän seuraa mielellään ihmisten puuhia makoillen sopivan matkan päässä lattialla ja vain nauttii elämästä, mutta innostuessaan sinkoilee lelun perässä kuin kuka tahansa teinikissa. Dali osaa viihdyttää itseään helposti millä tahansa maasta löytyvällä asialla. Dali rakastaa silityksiä ja harjaamista, mutta molemmat veljekset arvostavat varmoja otteita käsittelyssä aiemmasta taustastaan johtuen. Taustansa vuoksi Dali tulee myös hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Koirista ja lapsista Dalilla ei ole kokemusta, mutta varmasti sopisi myös lapsiperheeseen, jossa lapsi tietää, miten kissoihin saa koskea. Dali ja Vinski etsivät ensisijaisesti kotia yhdessä, koska tulevat niin hyvin toimeen keskenään.