Dali (nyk. Vasjenka)

Lisätty sivulle: 2008-06-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Dali (nyk. Vasjenka)
14.10.2008 Hali ja Dali muuttivat yhteiseen kotiin Vantaalle.

***

Kuulumisia kodista:

24.10.2008 Moi! On 1,5 viikkoa siitä kun Hali ja Dali (nyk. Vasjenka) saapuivat meille Virosta ja niistä tuli jo meidän pienen perheemme täysjäseniä. Hali oli aluksi hyvin epäluuloinen Vasjaa kohtaan, murisi, sähisi ja sihisi ja oli jopa kolliparan kurkussa kiinni. Vasja on erittäin hienovarainen kaveri eikä moiseen päällekäymiseen vastannut muuten kuin vetäytymällä piiloon ja yrittämällä erikoisella kurnahtelulla tyynnyttää pikkupoliisia :)

Käytännössä pari ensimmäistä päivää Vasja ei saanut rauhaa hetkeksikään etenkin vessassa tai murkinan aikana, mikä oli minulle surullista katsottavaa, päätin jo eristää otukset eri kerroksiin kunnes eräänä iltana kotiin tultuani huomasin Halin rauhoittuneen. En tiedä, mitä oikein tapahtui, lienikö matka- ja muuttostressin poistuminen, mutta niistä tuli sellaiset kaverukset, että kun nyt katsoo molempien nukkuvan vierekkäin, halaavan toisensa, syövän samasta kupista tai nuolevan toistensa korvan takaa, on vaikea uskoa, että alku näytti niin pahalta.

Vasja on flegmaattinen rauhaa ja silitystä rakastava paksukainen ja Hali – hoikka, erittäin liikunnallinen utelias pikkusalama. Vasja saa Halin rauhoittumaan hurjista leikistä, Hali taas pakottaa Vasjaa liikkumaan ettei lihoisi lisää:D eli todella onnistunut yhdistelmä. Molemmat ovat erittäin hyväkäytöksisiä ja hienovaraisia: raapimapuuta ei tarvittu ja sohvat ovat rauhassa koska keksittiin heti eteisen räsymatot, ollaan tosi siistejä vessassa, aamuisin vaikka herätään ja on nälkääkin, ei lähdetä herättämään muuta kotiväkeä vaan kärsivällisesti seurataan tilannetta sängyn reunalta kunnes joku alkaa liikkua ja avaa silmät, niin sitten tullaan puskemaan ja tervehtimään. Kukkia on maisteltu mutta kun kerran tuli sanottua tiukka “ei”, niin sen jälkeen ymmärettiin, että tuohon ei kosketa. Akvaario kiinnostaa hirveästi ja onkin meillä jokapäiväinen monituntinen kissaviihdeohjelma :) Kävellään kannella, istutaan lampun päällä, kokeillaan työntää käpälä ilmanvaihtorakoon, maistellaan kalaruokaa, seurataan kalojen liikkeitä silmät teevadin kokoisina.Myös lattiakaiuttimet kiinnostaa, etupuolta tutkitaan aina kun alkaa tulla ääntä ja takaa katsotaan, josko sieltä löytyisi joku selitys ilmiölle :D .

Olisi voinut jo niinkin pienellä seurannalla kirjoittaa pikkunovellia, mutta
haluaisin nyt vaan lopuksi kiittää RekkuRescuen henkilökuntaa, mm. kissojemme
hoitajia: Olgaa, joka hoiti Vasjenkaa, ja minulle valitettavasti tuntematonta
Halin hoitajaa. Paljon kiitoksia teille ja tietenkin myös muille RR:n työntekijöille erittäin arvokkaasta työstä!
Parhain terveisin, Elena

****

LEIKATTU UROS, noin 10-11kk (elokuussa 2008)

26.8.2008 Lisätty uusia kuvia upeasta kollista!
Kuulumisia kotihoidosta: Ihana lemmikki! Ystävallinen ja luottavainen, aina vieressä odottamassa kosketuksia ja silityksiä.

Kertomus Tallinnasta:
“Ystavallinen kolli kasvoi tehdaalla ja alussa oli vahan epaluulinen ihmisen
suhteen. Kotihoidossa se nopeasti oppi luottamaan perhevakea, on
ystavallinen, rakastava ja sanotaan etta alykas myos. Kissaseuralaisia se
rakastaa-kaikin puolin mukava kolli.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.