Dalai Lama (nyk. Miro)

Lisätty sivulle: 2013-10-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Dalai Lama (nyk. Miro)
11/2013 Dalai Lama sai oman kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

12/2013 Kuukausi on kulunut ja Miro on tottunut meihin kaikkiin erinomaisesti.

***

Leikattu urospentu, noin 3kk (lokakuun lopussa 2013), kotihoidossa Turussa

28.10.2013 Dalai Lama kävi varhaiskastraatiossa ja toipumisen jälkeen ihmisystävällinen poika on valmis matkaamaan omaan kotiin. Matka autossa meni nätisti kaverin kanssa. Dalai Lama tykkää tulla ihmisen luokse nauttimaan rapsutuksista ja sylittelykaverinkin saa Dalaista. Dalai tykkäisikin kodista, jossa olisi paljon rapsuttelua tarjolla.

15.10.2013 Dalai Lama on suomalainen, talon pihapiiriin syntynyt ulkokissan pentu, joka loukutettiin pois luonnosta kylmenevien ilmojen tieltä. Dalai Lama kesyyntyi nopeasti ja nyt poika tykkää kehrätä ja se tulee hakemaan omatoimisesti ihmiseltä huomiota ja rapsutuksia. Leikkiminen on pojan päätyötä ja erityisesti Dalai Lama viihtyy raapimapuun korkeilla paikoilla katselemassa ja pohtimassa maailmanmenoa. Dalai Lama tottuu hoitokodissa myös ystävälliseen kääpiövillakoiraan, jonka olemassaolo ei paljon Dalaita hetkauta.

Dalai Lamalle paras koti olisi kissakaverillinen koti, kenties yhteinen velipojan kanssa. Samaan veljessarjaan kuuluvat Buddha, Nirvana ja Hindu. Dalai Lama on menossa varhaiskastraatioon ja se on valmis matkaamaan uuteen kotiin aikaisintaan 1.11. Mainioon kissapersoonaan saa mieluusti tulla tutustumaan ennen kodintarjoamispäätöksen tekemistä hoitokotiin Turkuun.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

Loukusta uuteen kotiin –projekti mahdollistaa apua usealle. Projektista voit lukea enemmän: Loukusta uuteen kotiin

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.