Daichi

15.06.2020

Alkuperä: Suomi

Daichi on vauhdikas veijari, jonka lempipuuhiin kuuluu itsensä läkähdyksiin juokseminen pallon perässä sekä erilaiset saalistusleikit.

19.12.2020

Daichi saapui Rekkujen sijaiskotiin kolmen sisaruksensa Kasain, Mizun ja Tenkun kanssa. Pennut olivat aluksi kovin räkäisiä ja niillä oli sitkeitä vatsavaivoja. Pennut kuitenkin reipastuivat kotihoitajien ahkeran huolenpidon ja hoidon ansiosta.

Daichi rakastaa erilaisia saalistus- ja juoksuleikkejä. Se osaa hienosti noutaa palloa. Daichin lempiruokaa ovat erilaiset lihat ja märkäruoat. Ajoittaisten vatsavaivojen vuoksi Daichi on vatsaystävällisellä ruokavaliolla. Daichi tekee tarpeensa hienosti hiekkalaatikkoon ja antaa käsitellä itseään sekä suorittaa hoitotoimenpiteet moitteetta.

Kuten arvata saattaa, sijaiskodin ihmiset rakastuivat tähän hurmuripoikaan lopullisesti, joten se jäi asumaan sijaiskotiin toisen kissan kaveriksi. Veikeänä yksityiskohtana Daichissa on huiman paljon samaa näköä kuin sijaiskodin aikuisessa kissassa – ne voisivat olla jopa kaksosia.