Dagny (nyk. Mimi)

Lisätty sivulle: 2015-07-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Dagny (nyk. Mimi)
15.8.2015 Dagny muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 20.5.2015, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 12.8.

30.7.2015 Dimma, Dagny, Dante ja Dotje syntyivät Rekku Rescuen kotihoitopaikassa 20.5, pari päivää sen jälkeen kun viimeisillään tiineenä ollut emokissa siippansa kanssa oli saapunut hoitoon.

Dagny on porukan piskuisin mutta samalla vilkkain ja rohkein vipeltäjä, joka on aina ensimmäisenä tutkimassa uusia jännittäviä asioita. Ruoan suhteen Dagny on osoittanut merkkejä nirsoudesta, mutta viime päivinä se on yllätetty myös teollista märkäruokaa maistelemasta. Ykkösherkkua on kuitenkin raaka liha!

Dagny sisaruksineen on saanut kasvaa hoitopaikassa sekä emon että isän hellässä huomassa, ja se pitää kovasti kissaseurasta ja hippaleikeistä. Dagny etsiikin kotia toisen leikkisän tyttökissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.