Custo

Lisätty sivulle: 2009-04-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Custo
25.5.2009 CUSTO MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.9.2009 Custo voi oikein hyvin, hän on kasvanut hurjaa vauhtia ja hänestä on tullut jo iso poika. Mitä nyt pieni ongelma huulen alla joka on ilmeisesti eosinofiilinen granulooma, jonka pitäisi kortisooni kuurin jälkeen hävitä. Sitä ollaan tässä mietitty, mutta olen huojentunut että se olikin vain allerginen reaktio, joka ei ole Custoon vaikuttanut mitenkään. Syö todella hyvin ja on reipas ja leikkisä poika. Mitä nyt välillä ärsyttää tota meidän isompaa kissaa ja tappelevat jonkin verran. Olen ylpeä ihanan kissan omistaja joka viihtyy sylissäkin hetken, jos vaan seisoo. Hän ei kauaa sen ensimmäisen päivän jälkeen arastellut ja jo parin viikon päästä tuli Nessin kanssa vastaan ovelle niin vieraita kuin meitäkin. Ruokaa hän ei saisi koskaan liikaa, koko ajan on nälkä. Tässä muutama kuva custosta ja toisessa on myös meidän isompi 9 vuotias nessi. Lisätty myös pari kuvaa

Terveisin Pipsa

****

UROS, noin 5,5-6kk (huhtikuussa 2009)

8.4.2009 Ciru, Cini ja Custo odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa Tallinnassa. Kolmikko on löydetty Coca-Cola Plazalta Tallinnan keskustasta.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.