CruElla

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

28.5.2022 CruElla, nykyisin tutummin Ella, muutti omaan kotiin ainoaksi kissaksi.

 

***

CruElla on pieni ihmisrakas tyttökissa. Neiti etsii loppuelämän kotia ainoana lemmikkinä aikuisemmassa perheessä.

6.5.2022

Pienikokoinen kissaneiti tuli kodinvaihtaja sijaiskotiin ilman nimeä, mutta varsin tulisella luonteella varustettuna. Alkuun neidillä oli tapana luimistella lavuaarissa ja läpätä kaikkia lähestymistä yrittäviä. Nopeasti nimeksi luimistelijalle keksittiin CruElla DeVil, jossa tuntui olevan sopivasti särmää tälle neidille. Viikkojen kuluessa kierroksia ja stressiä saatiin kuitenkin tasattua, minkä johdosta CruEllasta kuoriutui suloinen sylimuru.

 

Nykyisin CruElla tuntuu rakastavan kaikkea täydellä sydämellä ja nauttii ihmisten huomiosta. Neiti juoksee aamuisin innokkaasti aamupalalle, jonka jälkeen päivä jatkuu leikkien ja lopulta päiväunien muodossa. Virkistävien päiväunien jälkeen on taas virtaa. Iltavillitykset juostaan usein leluhuiskan perässä tai kiipeilypuutta hurjasti edestakaisin kiipeillen. CruElla, Ella Bella, Kisu (rakkalla lapsella on monta nimeä) tulee luokse kutsuttaessa melkein millä tahansa nimellä. Neiti on kovin kiinnostunut osallistumaan sijaiskodin arkeen. CruElla on energinen ja fiksu kissa, joka voisi innostua oppimaan myös erilaisia tenppuja.

 

CruElla on pienestä koostaan ja ihmisläheisyydestään huolimatta isolla egolla varustettu kissa. Tämän vuoksi se ei sovi pienten lasten perheeseen tai muiden lemmikkien kanssa.