Cruella Dalton De Vil

Lisätty sivulle: 2012-01-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Cruella Dalton De Vil
26.6.2012 NALLE PUH JA CRUELLA MUUTTIVAT YHDESSÄ HELSINKIIN

****

NAARAS, noin 8kk (toukokuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

25.5.2012 Cruella ja Nalle siirtyivät meidän oman lauman puolelle ja ovat siis tottuneet hienosti koiriin ja muihin kissoihin. Myös akvaario on kiva “telkkari” kun sille päälle satutaan. Tytöt ovat ihan kohta menossa steriloitavaksi ja odottavatkin kovasti pääsyä omaan/omiin koteihinsa:)

10.5.2012 Lisätty kuvia kauniista Cruellasta :)

26.4.2012 Mitenkäs tässä näin kävi, että tämä eksoottisen näköinen kaunotar on vieläkin kotia vailla? Cruella on reipastunut kotihoitajalle jo hienosti ja aina se juokseen Nalle Puhin kanssa ovelle vastaan kun tulen huoneeseen. Silittää ja rapsutella saa ja syliinkin voi ottaa kun neiti sillä päällä on. Oikein leikkisä ja mukava kissatyttö joka lähtisi mieluusti omaan kotiin joko kaverinsa Nalle Puhin kanssa tai sitten jonkun mukan kissan kaveriksi.

7.3.2012 Upea Cruella kävi eläinlääkärissä saamassa tehosterokotuksen, ja olisikin nyt kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin. Vaikka Cruella vielä ujo onkin, niin se saattaa hellyyspuuskassaan juosta heti hoitotätiä puskemaan, kun esimerkiksi vien hoitohuoneeseen ruokaa. Suloinen ja herkkä kaunotar <3

5.3.2012 Lisätty kuva söpöstä Cruellasta.

6.2.2012 Lisätty kuvia.

11.1.2011 Daltonit ovat kotihoidossa pentujen Tihru, Odette, Odile, Ankanpoika ja Nalle Puh kanssa samassa hoitopaikassa.

Joe Dalton on se murheenkryyni joka on suorittanut parit katoamistemput, mutta edistynyt hurjasti nyt viime päivinä, tulee lähelle ja antaa silittää. Todella ihastunut aikuisiin kissoihin. Averell “Pupu” Dalton on kuin kanin ja kissan sekoitus, todella pehmeä turkkinen. Luonteeltaan rauhallinen, rukki alkaa samantien hurista silittäessä. Pupu on pentueen isokokoisin ja tykkää ruuasta. Cruella Dalton De Vil on poikien sisko, arimmasta päästä mutta selkeää sylikissa potentiaalia, tulee pyörimään lähelle silityksen toivossa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.