Cristina

Lisätty sivulle: 2012-02-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Cristina
25.2.2013 Cristina sai yhteisen kodin siskonsa Soledadin kanssa Helsingistä

***

Leikattu naaras, noin 5v. (elokuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

29.11.2012 Cristina siskoineen edelleen odottaa omaa kotiaan. Tytöt ovat reippaita ja seurallisia, osallistuvat arjen askareisiin ja lopulta tulevat viereen hakemaan huomiota. Näitä suloisia rouvakissoja on vaikea vastustaa, kun niihin tutustuu.

5.8.2012 Cristina ja Soledad ovat oikein mukavia sydänkäpysiä, todella kilttejä ja vaikuttavat eloonsa tyytyväisiltä. Tytöillä on kaikki muuten hyvin, vain se ikioma koti puuttuu. Olisiko tyttöjen yhteinen koti sinun luonasi?

15.6.2012 Christina on sopeutunut uuteen hoitokotiinsa erittäin hyvin. Heti ensimmäisenä iltana tuli vatsan päälle kehräämään, hakemaan huomiota ja tekemään tuttavuutta. Sillä on todella miellyttävä ja seurallinen luonne, jonka vastapainoksi kuitenkin nauttii päivisin omasta rauhaisesta nukkumapaikastaan.

Leluista Christina ei välitä ollenkaan, yleensä katsoo hieman typertyneenä jos yrittää “leikittää”. Soledadin kanssa tulee kuitenkin päivittäin purettua energiaa leikkimällä ja painimalla, välillä vähän rajumminkin. Siksi olisi hyvä, että Christina pääsisi yhteiseen kotiin hoitokaverinsa kanssa, tai sitten toisen kissan kaveriksi. Christinasta saa itselleen ihanan, pirteän ja hellyyttä rakastavan kissakaverin!

3.6.2012 Lisätty kuvia kauniista Cristinasta.

21.5.2012 Cristina ja Soledad siirtyivät uuteen hoitopaikkaan Helsinkiin.

8.5.2012 Reipas Cristina odottelee edelleen omaa kotia.

11.4.2012 Cristina ja Soledad etsivät mielellään yhteistä kotia. Kotihoitaja kertoo:

Tytöt eivät arastele ketään. Tulevat aina tervehtimään ovelle kun isäntäväki tulee töistä. Melusta he eivät erityisemmin pidä, eivätkä ilmeisesti siivouksestakaan. Hyi imuri! Molemmat ovat rauhallisia tyttöjä ja he tykkäävät enemmänkin tulla viereen, nukkua sylissä ja olla perheen “menossa mukana” kun leikkiä. Molemmat kaipaavat silittelyjä ja hellyyttä.

Ruoka maistuu normaalisti molemmille tytöille, tosin välillä pitää vahtia ettei isompi syö pienemmänkin ruokia. Normaali kissanruoka menee, ja aika ajoin syövät jotain pientä herkkua kuten lohta tai leikkelettä.

Tyttöjen ainut paha tapa on “kinastelu”, heidän tapa leikkiä on hippaleikki ja paini. Menoa ei puutu kun tytöt päättävät pistää haisemaan! Mutta, hyvä puoli tässäkin on se, että kun heitä komentaa, he tottelevat. Esim. jos painivat sohvalla ja saavat komennon EI, he lopettavat.

Lasitetulla parvekkeella viettävät melkein päivittäin aikaa, mutta eivät tunnu haaveilevan “karkaamisesta” ulkomaailmaan, ovat tottuneet olemaan sisällä.
Pimuja voi kutsua todella ihmisystävällisiksi. Ottavat enemmänkin roolin perheen kumppanina kun jonkinlaisena lattialla leikkijänä. Uskon että tytöt sopisivat monenlaiseen kotiin. Kaveriksi yksinäiselle. Perheen piristäjiksi. Pariskunnalle.

21.2.2012 Ihanat kissasiskokset Soledad ja Cristina toivovat pääsevänsä yhdessä omaan kotiin, sillä ne ovat olleet koko ikänsä yhdessä.

Siskokset siirtyivät toissapäivänä Satakunnasta kotihoitoon Vantaalle. Kotihoitaja kertoo: “Kisut ovat asettuneet ihmeen hyvin. Odotin heidän ujostelevan enemmän. Ovat ihan mielellään nautiskellen sohvalla vieressä hellyydenkipeinä ja naukuvat aamulla huomeniksi. Eivät kinastele tai tee ilkeyksiä, vaan ovat kyllä tosi rauhallisia ja kilttejä!”

CRISTINAN JA SOLEDADIN YHTEISKULUKORVAUS ON 180€.

Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.