Creminka

Lisätty sivulle: 2014-09-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Creminka
18.10.2014 Creminka muutti omaan kotiin kissan seuraksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

26.10.2014 Creminka on sopeutunut meille tosi hyvin ja meidän vanhempi kissa Tiuhti on ottanut hyvin Creminkan vastaan. Meillä jo toisena päivänä hieman kissat leikki ja kolmantena yönä nukkui jo vierekkäin tyytyväisinä. Creminka on ollut tosi seurallinen ja ei piileskele enään ollenkaan toisin kuin sillon kun Creminkaa käytiin katsomassa. Creminkasta on kasvamassa tosi reipas tyttökissa ja paras kaveri meidän vanhemmalle kissalle!

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 18.7.2014, luovutus aikaisintaan 10.10.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

8.10.2014 Creminkaa ollaan menossa katsomaan.

29.9.2014 Creminka itsenäinen prinsessa. Kun sen ottaa syliin, se katsoo ”olin juuri menossa muualle” ja menee myös. Creminka tulee tervehtimään mutta pitää vielä emoa parempana tukena ja turvana kuin ihmistä. Creminka on pennuista pienin, kasvoista creme mutta turkki kaunis harmaaraita. Se katselee usein sivummalta poikien hurjaa menoa, mutta huiska on Creminkan juttu! Huiskan kyllä korvaa mainiosti myös sisaruksen heiluva häntä.

Maminan pennut Creminka, Tlapka, Tapka, Mourek, Mikinka ja Miurek ovat aivan mahtavia – osaavat hiekkalaatikon käytön, syövät innolla kaikkea tarjottua ruokaa, antavat hyvin tehdä hoitotoimenpiteitä, tykkäävät ihmisen ja tietysti ennen kaikkea toistensa seurasta. Niitä on kiva leikittää ja ne kiipeävät tilaisuuden tullen pian syliin. Tällä pentueella on hyvä alku kotikissan elämään, koska ne ovat saaneet emonsa ja ihmisten huolenpitoa sekä toistensa opettavaista seuraa pienestä pitäen. Omassa kodissa pitäisi löytyä leikkisää kissaseuraa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.