Cori

Lisätty sivulle: 2008-10-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Cori
19.10.2012 CORI SAI KODIN HOITOPAIKASTAAN

****

LEIKATTU UROS, noin 3,5v. (talvella 2012), kotihoidossa Vantaalla

25.11.2011 Fino ja Cori ovat kotiutuneet hoitopaikkaan ja kotihoitaja on luvannut pitää kaksikon niin pitkään kun tarve vaatii, mutta toivoi kuitenkin että kodinetsintä jatkuu josko joku tähän kaksikkoon kuitenkin sattuisi ihastumaan.

15.3.2010 Fino ja Cori kaipaisivat sitä todellista kissaihmistä. Ne ovat vieraita kohtaan ujoja, Cori mieluummin kyyhöttää sängyn alla, mutta kotihoitajalle ne ovat varsin mukavia kissapoikia, joten varmasti oman kodin löytyessä joku saa niistä vielä hyvät kissat:)

2.7.2009 Cori on jo lämmennyt kotihoitajalle ja tykkää silityksistä kun sille päälle sattuu, tämä leikkisä mutta ujo nuorimies onkin oiva parivaljakko Fino kaverinsa kanssa:)

24.3.2009 Cori ja Fino on nyt käyneet eläinlääkärissä kastroitavana ja muutenki pojat ovat kaikin puolin valmiina lähtemään yhdessä kohti uutta kotia.

26.1.2009: Lisätty uusi kuva Corista. Cori on sen verran arka poika, että kotihoitajan pyynnöstä pojat (Fino&Cori) lähtevät ainoastaan yhdessä uuteen kotiin.

24.11.2008: Lisätty Corista uusia kuvia. Toivottavasti poika pian pääsisi omaan kotiin!

16.10.2008: Suloinen pieni Cori-poika kaipaisi omaa kotia ja rakastavaa perhettä.

Cori on varsinainen “roskapoika”, sillä se huusi kovasti sateessa ja kotihoitaja kuuli huudon viedessä roskia ulos. Cori pelastui siis sisälle kotiin kylmästä hyvän tuurinsa ansiosta. Cori on ilmeisesti ollut ihan kotikissa, mutta se oli heitetty kadulle ja joutunut olemaan siellä jo jonkin aikaa sillä se oli löydettäessä varsin laiha ja huonossa kunnossa. Hoitajan mukaan Cori on hiljainen ja rauhallinen kissapoika.

KULUKORVAUS kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.