Cora (nyk. Siiri)

Lisätty sivulle: 2013-09-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Cora (nyk. Siiri)
6.11.2013 Cora sai kodin Espoosta Susanna kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kotoa

11.11.2013 Täällä valloittava Siiri ehti jo todistaa Sussulle olevansa sittenkin ihan siedettävä pentu, ja tänään kissat ovat jo olleet koko päivän vapaasti yhdessä, koska molemmat maukuvat ja raapivat ovea, jos Siirin sulkee omaan huoneeseensa :D Pientä leikkiäkin on nähty, ja molemmat osaavat rauhoittua nukkumaan. Menee siis jopa paremmin, kuin tässä vaiheessa olisin odottanut. Siiri saa silti ruokansa suljetun oven takana, koska muuten ihana penturuoka häviää vauhdilla parempiin suihin… Meitäkään Siiri ei enää pahasti aristele, vaikka vähän vielä perääntyy suoraan lähestyttäessä. Tosi paljon edistystä on tapahtunut ihan muutamassa päivässä!

9.11.2013 Coralta terveisiä ensimmäisen kahden vuorokauden jälkeen uudesta kodista. Täällä menee tällä hetkellä mukavasti. Corasta muuten tuli Siiri täällä meillä.

Ekana iltana meinasi pieni epäilys iskeä, kun Cora piiloutui kauimmaiseen nurkkaan lipaston taakse, ja Sussu rääkyi ja yritti hyökätä oven läpi. Uusi pieni kissa olikin paaaaaljon pahempi, kuin mikään koira ikinä…

Cora on nyt kuitenkin reipastunut silmissä, ollaan leikitty ja saadaan jo kehräystä ja puskemistakin. Sen lisäksi se haistelee Sussun tavaroita ja maukuu kovasti kaverin perään. Sussulle taas hajut ja maukuminen on ihan ok, mutta näköyhteys on tähän asti ollut paha.

Tänään kissat saivat nähdä toisensa ensimmäistä kertaa samassa tilassa hetken ajan. Sussu murisi ja Cora työnsi päänsä piiloon kainaloon, mutta ketään ei yritetty tappaa, eli kyllä tästä vielä hyvä tulee :D Molemmat myös syö ja pissat ja kakat on tulleet nätisti laatikoihin. Sen verran vaan molempia jännittää, että aika väsyneitä kissoja on ollut. Tällä hetkellä tosin Sussu nukkuu saunassa ja Cora tutustuu reippaana tyttönä taloon :)

Me ihmiset ollaan ihan myytyjä! Cora on oikein hurmaava pikku kisu, vaikkakin vielä välillä vähän reppana. Hetki kyllä menee ennen kuin saadaan yhtä söpöjä yhteiskuvia, kuin teillä on Corasta ja Misusta.

***

Leikattu naaraspentu, noin 3,5 kk (26.9.2013). Kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

31.10.2013 Cora on kyllä veikeä pieni kissa, niin leikkisä ja touhukas. Cora ei enää yhtään ujostele hoitokodin väkeä vaan on sekä ihmisten että kissan kaveri. Corasta selvästi näkee milloin leikkikohtaus on iskemäisillään, ilme muuttuu veikeäksi ja alkaa hakemaan lelua millä leikkiä. Kiipeilypuu on ahkerassa käytössä, siellä otetaan päikkäreitä ja mennään ylös ja alas kun leikityttää. Minkään kissan en ole nähnyt kiipeävän niin vikkelästi katonrajaan ulottuvan kiipeilypuun huipulle, siinä ei mene kuin silmänräpäys kun Cora on jo huipulla. Coran ilme on aina vähän vakavan näköinen vaikka kisu onkin kaikkea muuta kuin vakava :)

Lisää kuvia ja tarinoita Corasta löytyy täältä

16.10.2013 Coran on kotiutunut nopeasti uuteen hoitopaikkaan. Cora ystävystyi salamana meidän oman kissan kanssa ja on alkanut myös luottamaan meihin uusiin ihmisiin nopeasti meidän oman kissan opastuksella.

Cora on leikkisä, joka tykkää leluista, mutta erityisen mieluista on kissakaverin kanssa leikkiminen. Ensin riehutaan ja sitten ollaan helliä, Cora tykkääkkin myös puskea ja pestä toista kissaa. Me saamme Coraa silitellä ja hetken tyttö viihtyy myös sylissä, rapsutukset palkitaan äänekkäällä kehräyksellä.

Lisää kuvia ja tarinoita Corasta löytyy täältä

12.10.2013 Cora siirtyi Helsinkiin ja huomisen steriloinnin jälkeen olisikin valmis muuttamaan omaan kotin!

7.10.2013 Viikon hoitojakson aikana Cora on jo selkeästi reipastunut ja tuleekin puskemaan hoitajan jalkoja muiden kissojen perässä. Myös rapsutukset ja silitykset ovat tämän tytön mieleen ja rapsuttajalle kehrätään kovaan ääneen. Sylissäkin Cora jaksaa olla jo paremmin, vaikka välillä se onkin turhauttavaa kun pitäisi olla paikallaan leikkimisen sijasta!

3.10.2013 Cora on oikein aktiivinen ja leikkisä pikkukissa. Cora rakastaa muita kissoja ja alkaakin heti kehrätä nähdessään lajikumppaninsa. Toisia kissoja pusketaan ja haastetaan iloisesti leikkiin eikä vierasteta lainkaan! Coran uuden kaverin tulisi siis kestää läheisyydenkaipuista pikkukissaa ja jaksaa painia ja juosta ympäri kämppää pikkupentu perässä tai edellä. Cora tykkää leikkiä myös itsekseen tai ihmisen kanssa erilaisilla leluilla.

Cora vielä hieman aristaa ihmistä, mutta on kuitenkin oikein reipas ja todella utelias. Sen saa helposti otettua syliin, mutta siinä ei aina jaksaisi olla, vaan pitäisi päästä muiden kissojen luokse tai leikkimään lelulla. Syliharjoitteluja tulee siis uudessa kodissa vielä jatkaa. Rapsutuksista ja silityksistä Cora tykkää, kunhan sitä lähestyy rauhallisesti, muuten neiti saattaa luikahtaa hieman kauemmas. Totuttelulla Corasta tulee varmasti ihana seuralainen!

26.9.2013 Amira, Cora ja Benito on loukutettu Sastamalasta.

Cora vielä aristaa ihmistä, vaikka rentoutuukin syliin rauhallisen silittelyn ja rapsuttelun avulla. Cora kaipaa siis reippaan kissakaverin lisäksi omistajan, joka jaksaa panostaa neidon sosiaalisuuteen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.