Constance

Lisätty sivulle: 2013-02-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Constance
21.3.2013 Constance muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Naaraspentu, noin 2,5kk (helmikuussa 2013), kotihoidossa Tallinnassa

17.2.2013 Constance 2,5kk on hurmaava, pieni, suloinen ja niin ihanan seurallinen, upeanvärinen untuvaturkkinen tyttökissanpentu. Aivan ihana tapaus, niin kiltti ja viaton. Pentu on kasvanut perheen keskellä, öisin nukkuu kissaemon kainalossa ja hoitomamman sängyssä. Tämä pikkuinen kissalapsi on vailla huolehtivaa, pysyvää, sydämellistä loppuelämän kotia. Constance etsii kotia, jossa saa osakseen paljon hellyyttä ja rakkautta.

Kissalapsi on ruokittu hyvin laadukkalla eläinkaupan ruolla, on saanut asianmukaisen matolääkityksen ja on 100% sisäsiisti. Constance on valmis tassuttelemaan kohti omaa rakastavaa kotia maaliskuussa 2013. Olisi kiva, jos tulevassa kodissa olisi valmiina leikattu kissakaveri odottamassa. Pentujen emo Jessy synnytti pennut ulkona kujalla -20 asteen pakkaseen. Perhe haettiin turvaan sijaiskotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.