Conan

n. 4-7 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Conan on seurallinen, puhelias ja reipas poikakissa, joka voisi käydä ainokaiseksi lemmikiksi.

 

4.8.2019

Conan on alusta pitäen ollut reipas ja helppo kaveri, se on kova juttelemaan ja kehräämään, eikä hätkähdä oikein mistään. Sylikissaa Conanista ei ole sukeutunut ainakaan toistaiseksi, mutta rapsutuksista se nauttii. Se tykkää olla siellä  missä tapahtuu ja missä muutkin ovat, mutta vetäytyy omalle lepo- tai tähystyspaikalleen. Conan tykkää myös tiirailla tuuletusikkunasta ulos.

Tullessaan sijaiskotiin kissalla oli nuha joka parani antibiooteilla. Conanin käsittely on helppoa ja ruoalle persona kaverina se nautti myös lääkkeet helposti ruoan seassa.  Leikkisyyttäkin Conanista löytyy, ja se tykkäisi takuuvarmasti ruoan avulla aktivoinnista. Vielä on kokeilematta, miten poika suhtautuisi valjaisiin.

Conan on löytökissa pääkaupunkiseudulta. Conan muuttaisi mieluiten kotiin jossa ei ole muita kissoja, mutta paljon aikaa leikkiä ja seurustella kissan kanssa. Se on ollut nyt noin kuukauden sijaiskodissa jossa on kaksi pientä koiraa, joiden suhteen Conan on hämmästyttävän rohkea ja rauhallinen. Yli-innokkaaseen lähentelyyn se vastaa tassulla läppäisemällä. Muutoin se voi ohimennen tervehtiä ja haistella koiria hetken, mutta ei ole ylenpalttisen kiinnostunut niistä. 

Conanilla on jonkin verran hammaskiveä, joten sen suun tilannetta kannattaa säännöllisesti seurata.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Mette / 0503825439

Soittoajat: Sovittaessa

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Conan

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.