Conan

n. 4-7 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.9.2019 Conan sai kodin Helsingistä ainoana kissana.

***

Conan on seurallinen, puhelias ja reipas poikakissa, joka voisi käydä ainokaiseksi lemmikiksi.

 

4.8.2019

Conan on alusta pitäen ollut reipas ja helppo kaveri, se on kova juttelemaan ja kehräämään, eikä hätkähdä oikein mistään. Sylikissaa Conanista ei ole sukeutunut ainakaan toistaiseksi, mutta rapsutuksista se nauttii. Se tykkää olla siellä  missä tapahtuu ja missä muutkin ovat, mutta vetäytyy omalle lepo- tai tähystyspaikalleen. Conan tykkää myös tiirailla tuuletusikkunasta ulos.

Tullessaan sijaiskotiin kissalla oli nuha joka parani antibiooteilla. Conanin käsittely on helppoa ja ruoalle persona kaverina se nautti myös lääkkeet helposti ruoan seassa.  Leikkisyyttäkin Conanista löytyy, ja se tykkäisi takuuvarmasti ruoan avulla aktivoinnista. Vielä on kokeilematta, miten poika suhtautuisi valjaisiin.

Conan on löytökissa pääkaupunkiseudulta. Conan muuttaisi mieluiten kotiin jossa ei ole muita kissoja, mutta paljon aikaa leikkiä ja seurustella kissan kanssa. Se on ollut nyt noin kuukauden sijaiskodissa jossa on kaksi pientä koiraa, joiden suhteen Conan on hämmästyttävän rohkea ja rauhallinen. Yli-innokkaaseen lähentelyyn se vastaa tassulla läppäisemällä. Muutoin se voi ohimennen tervehtiä ja haistella koiria hetken, mutta ei ole ylenpalttisen kiinnostunut niistä.

Conanilla on jonkin verran hammaskiveä, joten sen suun tilannetta kannattaa säännöllisesti seurata.