Coco

Lisätty sivulle: 2012-08-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Coco
8.9.2012 COCO SAI KODIN LOHJALTA YHDESSÄ CHANELIN KANSSA

****

NAARASPENTU, noin 2,5kk (elokuussa 2012), hoidossa Tallinnassa

19.8.2012 Coco on toinen kahdesta 2,5kk:den ikäisistä kissanpentu-sisaruksista, jotka ovat vailla huolehtivaa, pysyvää,sydämmellistä loppuelämän sisäkissankotia. Kissalapset ovat kasvaneet perheen keskellä, ruokittu hyvin laadukkalla eläinkaupan ruolla. Pennut ovat saaneet matolääkityksen ja ne ovat myöskin jo saaneet ensimmäisen rokotuksen. 100% sisäsiistejä molemmat. Cocon turkista löytyy värejä joka lähtöön, hänellä on todella upean ns.sumun värinen turkki. Pikkuinen on kiltti ja hellä. Chanelilla on klassisen kaunis musta
silkkiturkki valkoisilla sukilla ja hänellä on niin söpöt vaaleanpunaiset anturat!

Kaksikko olisi kohta valmis lähtemään uuteen kotiin jos sopiva koti löytyisi. Nukkuvat yöt masun päällä, päivisin ottavat yhdessä nokosia, iltaisin ovat vauhtiveikkoja. Seuralliset ja ihanat vauvat. Kehräävät melkein joka hetki! Molemmat tahtovat olla sylissä, ja kehräys tulee heti suurena nautintona. Yhdessä he aina leikkivät, syövät, nukkuvat ja tutkivat uusia asioita. Ilo olisi niin kisuvauvoille kuin hoitomammallekin, jos saisivat yhteisen kodin, jossa saisivat yhdessä varttua isoiksi. Pennut ovat tottuneet myös koiraan.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.