Cliffa (nyk. Topi)

Lisätty sivulle: 2008-08-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Cliffa (nyk. Topi)
20.9.2008 CLIFFA PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10.10.2008 Hei. Terveiset täältä Nokialta Cliffa kissalta. Cliffa on tosin ristitty uudestaan ja on nimeltään kotoisesti Topi! Meillä on kaikki mennyt oikein hyvin. Topi on sopeutunut hyvin. Kissakolmikko on hienosti sovussa, alussa meidän “vanhat” kissat sähisivät Topille, mutta sekin meni parissa päivässä ohi. Nyt nukkuvat vierekkäin ja syövät kaikki kolme samalta kupilta. Topi vaikuttaa olevan tosi onnellinen uusista kissakavereistaan. Meitä ihmisiä Topi vielä arastelee, mutta kun hellyyden kaipuu iskee, niin hän tulee itse puskemaan (puskee kun pieni härkä!) ja kehräämään. Syliinkin tulee aina välillä ja on siinä todella onnellisen oloinen.

Tummia takkeja ja kaikkea kilisevää (esim. avainnippu) Topi kammoaa. Varmaan sillä on ollut jotain tosi ikäviä kokemuksia, jotka se liittää noihin asioihin. Eiköhän se sitten ajan kanssa noista asioista pääse yli, kun huomaa että täällä ei tarvitse pelätä mitään.

terveisin Topi perheineen

****

UROS, noin 7-8kk (elokuussa 2008)

8.9.2008 Cliffan varaus peruuntui toistamiseen! Miten voikaan olla pojalla näin huono tuuri, tällä kertaa syy oli kuitenkin ihan hyvä, sillä aralle kissalle etsittiin rauhallista kaveria ja Cliffa olisi ehkä liiankin seurallinen todelliselle arkajalalle. Mistä siis koti tälle mukavalle nuorelle kollille?

27.8.2008 Cliffan varaus peruuntui ja nyt sillä olisikin kiire löytää oma koti!

3.8.2008 Cliffaa hei! Nyt olisi tarjolla komea Cliffa-kissa joka odottaa omaa kotia kotihoidossa.

Kertomus Tallinnasta: Komea tabby-kuvioinen kolli, ystävällinen ja seurallinen, tykkää istua sylissä ja kerjää rapsutuksia ja silityksiä. Selvästi ollut kotikissa, löydetty puistosta kovin nälässä, juoksenteli perässä, hieroisi jalkoihin ja kaipasi ihmisseuraa.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.