Cleopatra

Lisätty sivulle: 2011-07-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Cleopatra
18.3.2013 Cleopatra ja Sessu saivat yhteisen kodin Kajaanista

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa pääkaupunkiseudulla

10.7.2012 Sessu ja Cleo voivat oikein hyvin. Cleo nauttii elämästä hoivaten frettejä ja syöden :) Cleo tulee mielellään rapsuteltavaksi ja hakee muutenkin huomiota. Sessu on seikkailunhalusempi, mutta varovainen. Sessu pitää harjaamisesta ja tulee myös monesti hakemaan rakpsutuksia. Sessun löytää usein ikkunalaudalta tarkkailemassa ulkoelämää tai parvelta tarkkailemasta meitä. Cleon löytää puolestaan matolta köllöttelemästä tai frettien puuhia seurailemasta.

Cleo ja Sessu kaipaavat kotia, jossa voivat olla vapaasti osa perhettä, saaden huomiota ja tarvittaessa omaa rauhaa. Vastineeksi tarjoavat paljon huomiota ja hellyyttä.

13.2.2012 Cleo ja Sessu odottelevat vielä omaa kotiaan, löytyisikö tälle kauniille ja ystävälliselle kaksikolle vihdoin omat ihmisensä? Molemmat ovat tottuneita valjaisiin ja ovat hyväkäytöksisiä, ihania leidejä.

11.10.2011 Cleopatra sekä kaverinsa Sessu ovat molemmat super hellyydenkipeitä ja pitävät rapsutuksista :) Tytöt on rokotettu ja steriloitu ja olisivat ihan valmiita omaan kotiin. Cleo on sosiaalinen ja reipas kisu vaikka nostelusta hän ei oikein välitä.

25.7.2011 Cleopatra, tuttavallisemmin Cleo, sekä Sessu odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Hoitopaikassa kissat ovat tottuneet fretteihin :)

Kissat ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.