Claudia (nyk. Goochie)

07/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

30.12.2023 Claudia ja Carola muuttivat yhteiseen kotiin parahiksi aloittamaan uutta vuotta.

14.1.2024

Kuulumisia omasta kodista:

“Meillä on lähtenyt uusi vuosi käyntiin erittäin hauskoissa merkeissä Carolan ja Claudian (nykyään Pazuzu ja Goochie) kanssa. Tytöt kotiutuivat ällistyttävän nopeasti ja helposti. Ihminen oli ajatellut heille oman pienemmän tilan johon ensin kotiutua ennen koko asunnon valloittamista, mutta Goochiella oli muita ajatuksia: hän karkasi kylpyhuoneesta ensimmäisen viiden minuutin jälkeen, ja lähti häntä pystyssä tutkimaan uutta kotia. Pazuzu ei kauaa aikaillut jäljessä, vaan 10 minuutin jälkeen oli hänkin tutkimassa.

Arki on sujunut loistavasti: tytöt ovat toki pentumaisen uteliaita kaikesta, mutta todellä hyväkäytöksisiä pääsääntöisesti! Molemmat rakastavat leikkejä ja herkkuja, ja näiden parissa olemmekin nyt aloitelleet pientä klikkeri-kouluttautumista. Näiden lisäksi tytöt ovat myös tykästyneet seurailemaan ikkunasta ohilentävien lintujen liikkeitä sekä ihmettelemään uteliaina ihmisten kanssa luonto-ohjelmia televisiosta.

Yhteinen elo siis rullaa oikein mukavasti seuraillen tyttöjen touhuja ja yllättävän tiuhaan tapahtuvien halittelu- ja sylittelysessioiden höystämänä. Etenkin Goochie tykkää seurata kaikkea ihmisen puuhailua, uteliaasti vain katsellen ja seuraten ympäri asuntoa, kun taas Pazuzu on hieman enemmän omaa tilaa tarvitseva.. kunnes hänkin muistaa yhtäkkiä rakastavansa silityksiä ja kipittää kauniisti maukuen luokse ja syliin kehräämään tyytyväisenä.”

 

***

Claudia on kaunis pieni kissaneiti, jolla virtaa riittää touhuta yksin tai yhdessä muiden pentujen kanssa.

6.11.2023

Claudia saapui Rekuille syyskuun lopulla pienestä sisäkissapopulaatiosta pääkaupunkiseudulta, ja on nyt majaillut sijaiskodissa muiden samasta paikasta tulleiden pentujen kanssa. Claudia on reipas, se tykkää silityksistä ja syliinkin malttaa hetkeksi pysähtyä. Sijakodissa käyneet vieraat eivät myöskään ole Claudiaa säikäyttäneet, vaan pikkuneiti osallistuu innolla heidän tarjoamaan leikitykseen. Claudian bravuurina on verhokiipeily ja taitavat loikat alas yläilmoista. Tämän tytön kanssa olisikin tärkeää panostaa kodin kissaturvallisuuteen sekä sallittuihin ja monipuolisiin kiipeilypaikkoihin, kuin myös muihin virikkeisiin.

Claudia etsii kotia ensisijaisesti yhdessä siskonsa Carolan kanssa. Tytöt eivät sovi aivan pienten lasten perheeseen – yläkouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten kanssa juttu luistanee parhaiten.

Huomioithan, ettemme luovuta pentuja ainoiksi kissoiksi.