Claudia (nyk. Mimmi)

Lisätty sivulle: 2013-10-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Claudia (nyk. Mimmi)
9.11.2013 Claudia sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

11.11.2013 Kotiutuminen sujui yli odotusten. Rokotusta hakiessa Mimmistä tuli hetkeksi vihainen tiikeri, tämä piirre katosi kuitenkin uuteen kotiin tullessa. Perheenjäseniä Mimmi ei osaa vierastaa lainkaan ja ainoastaan rappukäytävästä kuuluvia ääniä pitää toisinaan mennä futon-sängyn alle piiloon. Kaikki ruoka maistuu ja ruokakuppi on muutamassa sekunnissa tyhjä. Isänpäivänä kävi vieraita, mutta Mimmi emännöi jo tottuneesti. Kiitos Rekku Rescuelle mukavasta uudesta ystävästä!

***

Leikattu naaras, noin 1 v. (lokakuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

28.10.2013 Claudia eli Bambi Pampulainen eli Pikkukissa muuttuu pikkuhiljaa hurmaavammaksi. Nykyään se melkein jopa pysyy nahoissaan ruoka-ajan koittaessa, puskee ja kieppuu jaloissa kun ruokaa laitetaan kippoon muttei ole enää täysin kaoottinen. Pieni neiti on osoittanut vuorikauriin kiipeilykykyjä tasapainoillessaan onnistuneesti lavuaarin reunaa edestakaisin! Claudia varmasti pitäisi kiipeilymahdollisuudesta, hoitopaikassa ei valitettavasti ole kiipeilypuuta hoitohuoneessa, ja omien kissojen kiipeilypuuhun pääsystä on turha haaveilla… Claudia ei ole hirveän leikkisä, se ei ole ainakaan todistetusti koskaan yksin leikkinyt, ja pallo ei kiinnosta tippaakaan. Nauhalelua se saattaa hetken jahdata ja sitten kyllästyy. Mutta kaikkien kissojen suosikkilelu, kahiseva höyhenjuttunen, se kyllä saa Pikkukissan innostumaan!

Claudia selvästi kaipaa ihmisen seuraa, mutta viihtyy parhaiten pienen välimatkan päässä. Aina ovea avatessa se oikein juoksee vastaan, ja seuraa huoneesta toiseen. Suosikkinukkumapaikat ovat joko vessan lattialla (lattialämmitys on mukava) tai mieshoitajan jalkojen vieressä. Kerran se nukkumaan mennessään kävi mieshoitajaa nuolaisemassa otsaan. Kai se siis jonkin verran ihmisistä tykkää :)

Claudiasta löytyisi varmasti paljon lisää ihania kissaominaisuuksia, jos se vain pääsisi omaan kotiin sen oman ihmisensä tai ihmistensä pariin!

(uusia kuvia lisätty)

14.10.2013 Alkupäivien stressaamisen jälkeen Claudia (alias Bambi) on rauhoittunut paljon eikä ole enää niin hermostunut. Claudia puskee ja kehrää, nostessa se ei pyristele mutta ei toisaalta ainakaan vielä sylissä viihdy. Välillä pitää myös sähähtää jaloille, kun ne estävät pääsyn toiseen huoneeseen tai komeroon, Claudia kun haluaisi tutkia ihan joka paikan samantien! Ruoka sille maistuu niinkuin ei seuraavasta ateriasta olisi tietoakaan. Ahmimisen takia sille on annettu vain pieniä annoksia kerrallaan, aluksi kun neiti oksenteli usein. Ehkä se onkin elänyt pitkään pihalla, eikä ole ollut varmuutta seuraavasta ateriasta. Mutta hyvä että ruoka maistuu, niin saa pian vähän lisää lihaa luiden päälle. Claudia on selvä kulmien kingi, toisia kissoja tervehditään hurjalla sähinällä korvat luimussa, näin tapahtui kun Claudia kerran pääsi livahtamaan ovenraosta omien kissojen huoneeseen. Suljetuista ovista Claudia ei pidä, ja olisi hirmu onnellinen jos pääsisi ainoaksi kissaksi kotiin, jossa saa seurata ihmistään vapaasti joka huoneeseen. Yöt Claudia on nukkunut rauhassa, ja vasta aamulla ihmisten herättyä tulee sänkyyn kehräämään ja tepastelemaan.

Claudiaa ei luovuteta lapsiperheeseen.

7.10.2013 Claudia on löydetty harhailemasta Sastamalan katuja. Neitonen oli löydettäessä kovin hoikassa kunnossa, mutta luonne on täyttä kultaa. Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.