Cisu (nyk. Noki)

Lisätty sivulle: 2012-05-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Cisu  (nyk. Noki)
21.6.2012 CISU JA ZASA SAIVAT YHTEISEN KODIN TURUSTA

****

NAARAS, noin 3,5kk (toukokuussa 2012), Tallinnassa

1.5.2012 Cisu ja Zasa, ovat kaksi suloista 3,5kk kissanvauvaa -pantteria-silkkiturkkia vailla huolehtivaa,sydämmellistä sisäkissankotia. Cisu ja Zasa ovat Prinsessa emon (musta-valk.) pentuja. Kisut on ruokittu hyvin,ovat saaneet matolääkityksen ja ne ovat myöskin rokotettuja.

Ovat syntyneet hoitokodissa. 100% sisäsiistejä molemmat. Kaksikko olisi valmis
lähtemään uuteen yhteiseen kotiin jos sopiva koti löytyisi. Nukkuvat yöt masun päällä, iltaisin ovat vauhtiveikkoja. Ovat hyvin-hyvin lutusia, tulevat itse syliin ja olkapäälle, kehräävät joka hetki ja ovat onnellisen oloisia pikkuisia. Prinsessa-heidän emonsa vielä imettää niitä. Se on todella hyvä kisujen tulevaisuutta ajattelleen-saavat emonmaidosta suojaa kasvaa tasapainoisiksi kisuiksi.

Täysin sylikissoja,haluavat olla ihmisen lähellä. Etsitään kissalapsille yhteistä turvallista rakastavaa kotia loppuelämäksi. Tai sitten Prinsessa äitikissa ja toinen pentu samaan kotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.