Cindy

Lisätty sivulle: 2017-02-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Cindy
18.3.2017 Cindy sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Vantaalla.

26.2.2017 Cindy on hyvin rauhallinen tyyppi, jonka lempipuuhaa on makoilla eri paikoissa. Silloin tällöin se intoutuu leikkimään lyhyen hetken mutta enimmäkseen se nautiskelee oleilusta. Cindyn mielestä ihmiset ovat mukavia ja syliin se tulee oma-aloitteisesti. Cindy sopii paremmin aikuiseen kotiin kuin lapsiperheeseen.

Koiria Cindy ei ole missään vaiheessa pelännyt mutta muut kissat eivät ole Cindyn mieleen. Sijaiskodissa se murisi ensimmäiset viikot toiselle kissalle. Nyttemmin murinat ovat jääneet, mutta Cindy ei vaikuta kiinnostuneelta kissaseurasta. Uudessa kodissa voisi siis olla koiria mutta Cindy olisi mielellään ainoa kissa.

Cindyn tullessa hoitoon sen pitkä turkki oli hyvin huonossa kunnossa ja huopaantunut. Uudessa kodissa tulisikin kiinnittää huomiota turkin hoitoon ja harjoitella sitä, etenkin kun siihen tottumattomalle Cindylle se ei ole vielä erityisen mieluista. Ruoka maistuu Cindylle hyvin ja ennen laiha neiti on alkanut saada lihaa luiden ympärille. Sijaiskodissa ovat maistuneet niin märkäruuat, kuivaruuat kuin raaka lihakin.

Cindy tuli yhdistykselle Kiikoisista, jossa se oli toimitettu löytölään, eikä kukaan kaivannut sitä takaisin kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.